• Vi spænder bredere end du tror

  Nielsen & Søn har håndværkere indenfor de fleste fagområder. Derfor kan vi stort set altid hjælpe dig med netop din opgave. Enten selv – eller via vores samarbejdspartnere, som vi kender og har stor tillid til.

  KONTAKT

Vi kan hjælpe dig med det meste

Vi kan løse de fleste opgaver til perfektion hos Nielsen & Søn.  Og ikke bare dem, der drejer sig om klassiske tømrer og snedkeropgaver.

Det kan vi dels, fordi vi har medarbejdere fra mange fagområder, vores ansatte er veluddannede og blandt branchens dygtigste. Dels, fordi vi som projektstyrende entreprenør har et tæt samarbejde med underleverandører af håndværksydelser. Vi kender vores underleverandører og samarbejdspartnere – og vi samarbejde kun med virksomheder, som vi har tillid til kan levere samme høje standard som vi selv gør.

Vi kan f.eks. hjælpe dig med malerarbejde, forsikringsskader, nyt køkken, badeværelse, udbedring af vandskader, indbrudssikring af vinduer og døre og meget meget mere.

Vi spænder bredere end du tror

Vi kan løse de fleste opgaver til perfektion hos Nielsen & Søn.  Og ikke bare dem, der drejer sig om klassiske tømrer og snedkeropgaver.

Det kan vi dels, fordi vores mange ansatte er veluddannede og blandt branchens dygtigste. Dels, fordi vi som projektstyrende entreprenør har et tæt samarbejde med underleverandører af håndværksydelser. 

Vi kan fx hjælpe dig med malerarbejde, forsikringsskader, nyt køkken, badeværelse, udbedring af vandskader, indbrudssikring af vinduer og døre og meget mere.

Forsikringsskader

Nam sagittis imperdiet ullamcorper. Sed eu aliquam lorem. Morbi imperdiet enim sed est tincidunt, porta sodales enim gravida. In mollis, leo ac suscipit posuere, est lacus commodo est, quis tristique ipsum massa ut eros. Cras blandit scelerisque lorem, non aliquet est lacinia in. Donec tincidunt molestie leo, eget congue ligula eleifend ultrices. Ut rhoncus hendrerit massa id tincidunt. Duis a tempor tortor, et rutrum tortor. Nullam lobortis sodales purus, non porta nibh egestas interdum.

 • 1

  Håndværkstaksering

  På det første møde gennemgår vi skadeprocessen.
  Herefter besigtiger og fotodokumenterer vi skaden, så vi kan sende takseringsrapporten til dit forsikringsselskab.

 • 2

  Godkendelse

  Nielsen & Søn er certificeret håndværkstaksatorer. Når dit forsikringssselskab har godkendt takseringsrapporten, modtager du direkte besked fra os, så vi kan aftale processen.

 • 3

  Planlægning

  Vi gennemgår typisk den godkendte rapport på tlf. eller mail, og sammen lægger vi en tidsplan for arbejdsforløbet. På store opgaver fungerer Nielsen & Søn ofte som hovedentreprenør og styrer hele processen.

 • 4

  Udbedring af skaden

  Uagtet om opgaven er stor eller lille, får du tildelt en fast kontaktperson under hele forløbet, som kender din sag i detaljer. Det er også din kontaktperson du skal tale med, hvis du vil have tilbud på opgaver, der ikke er omfattet af skaden.

 • 5

  Overleveringsforretning

  Når arbejdet er udført, fotodokumenterer vi resultatet og laver sammen med dig en overleveringsforretning, som vi efterfølgende sender til dit forsikringsselskab. Hvis der indenfor garantiperioden opstår reklamationer, skal du kontakte Nielsen & Søn direkte.

 • Søger du en god arbejdsplads?

  Nam sagittis imperdiet ullamcorper. Sed eu aliquam lorem. Morbi imperdiet enim sed est tincidunt, porta sodales enim gravida. In mollis, leo ac suscipit posuere, est lacus commodo est, quis tristique ipsum massa ut eros. Cras blandit scelerisque lorem, non aliquet est lacinia in

  KONTAKT

En bæredygtig vækstvirksomhed

Vi tror på, at bæredygtig vækst skabes i fællesskaber.

Det er fællesskabet i medarbejdergruppen, fagligt fællesskab med partnere og fællesskabet med kunder om at skabe løsninger til gavn for fremtidige generationer.

Men fællesskab handler også om at være en del af noget større. Derfor tager vi ansvar for at træffe så bæredygtige valg som muligt i forhold til virksomhedens vækst, klima, miljø, mennesker og natur.