Maler –
alle vores ydelser

Vi tilbyder

Uanset hvilke farver, tapeter, stil eller udtryk du går og drømmer om, så kan vi hjælpe dig nærmere dine drømme.
Vores faglærte malere har den nødvendige ekspertise og erfaring til at rådgive dig om farve- og materialevalg, så resultatet passer til netop dine ønsker og behov.

Vi har eksisteret i over 100 år. Og vi vil fortsat kerer om vores gode ry, så vi kan være her de næste 100 år også. Derfor går vi aldrig på kompromis med kvalitet eller materialer. Vi har en høj faglig standard, og vi hylder de stolte håndværkstraditioner. Tillid er en vigtig sag, når du skal hyre en håndværker. Vi er pligtopfyldende. Og vi lægger vægt på at overholde aftaler og give dig den bedst mulige service. Vi tror på, at det er derfor vores kunder bliver ved med at komme tilbage. 

Kontakt os i dag, så skræddersyr vi et uforpligtende tilbud til jer.

Vi udfører følgende typer af malerarbejde – og meget mere:

 • Alt malerarbejde i forbindelse med renovering, totalentrepriser og vedligeholdelse
 • Maling af facader, vinduer, døre mm.
 • Alle typer af indvendig maling af badeværelse, køkken, vægge, paneler, døre osv.
 • Udvendigt malerarbejde – f.eks. træbeskyttelse (hegn, terrasser, sommerhuse osv.)
 • Maling af kontorer, institutioner og forretninger
 • Tapetsering
 • Boligselskaber
 • Rådgivning og ekspertise

Tapetsering af vægge og lofter

Tapetet er igen blevet moderne, og det kan vi godt forstå. Tapet kan skabe en helt unik stemning i din bolig. Det er en utrolig enkel måde at ændre på udtryk og stil. Det er muligt at kombinere forskellige tapeter – men man kan også holde sig til at tapetsere en enkel væg eller et loft – mulighederne er uendelige, og vi vil gerne rådgive dig med tips og tricks.

Forrygende fornyelse

Der er mange grunde til at vælge tapet. Det kan skabe en stemning, som er svær at opnå blot med møbler og maling. Det er også let at ændre stilen igen, hvis du bliver træt af tapetet – på en eftermiddag kan man skabe et helt nyt udtryk i rummet – lige fra en højtidelig herskabsstil til stilheden dybt inde i en skov. Tapet kan bruges i alle boligens rum.

Tapettyper

 • Papir – tilbyder uendelige muligheder i mønstre og er den billigste løsning.
 • Filt og væv har et mere eksklusivt udtryk og er ret smudsafvisende.
 • Vinyl – er godt til vådrum og meget smudsafvisende.

Fordele ved tapet

 • En lynhurtig måde at skifte stil.
 • Det giver et personligt udtryk i boligen.
 • Det beskytter væggene

Når du skal opsætte nyt tapet, er det vigtigt, at der først udføres en korrekt forarbejdning af rummet. Netop når det gælder tapet, er det afgørende med absolut perfektion – ellers bliver resultatet skævt, bulet og grimt. Vi har dygtige og kompetente malere, som har den fornødne erfaring og ekspertise. Da det er en fortrinsvis enkel opgave for en erfaren maler, er det en opgave, vi kan udføre ret hurtigt og med en professionel opsætning, er du altid sikret et virkeligt flot resultat.

Maling af facader

Der kan være mange grunde til, at husets facader skal have en kærlig hånd. Tidens tand, de skiftende årstider eller måske graffiti-hærværk slider meget på de udvendige facader, og med en overfladerenovering forlænger man husets levetid.

En overfladerenovering består typisk af:

 • Rådgivning om farve-og materialevalg. 
 • Pudsning og små-reparation af overflade.
 • Maling af murværk, vinduer og døre.

Æstetik

Det er ikke kun af praktiske årsager, at maling af facader kan betale sig. Den æstetiske effekt af en istandsættelse af bygningens ydre er slående: Det er næsten som at få en ny bygning. Vi kan restaurere bygningens ydre, så den fremstår som den er opført originalt, men vi kan også give den et mere moderne udtryk. Vi har mange års erfaring i renovering af facader, og vi yder en professionel rådgivning om materiale- og farvevalg.

Kompetent rådgivning er nødvendigt i sager som disse, for med de rigtige farver kan man understrege husets karakter og udtryk. Og omvendt med de forkerte farver, der kan skabe et uønsket resultat. Kontakt Nielsen & Søn, og tag os med på råd fra starten.

Maling af vinduer og døre 

Skal dine døre og vinduer have en kærlig hånd, så kom til os. Vi holder de traditionelle malerdyder i hævd, hvilket giver dig et solidt stykke malerarbejde – og det flotteste og mest holdbare resultat. 

Få flotte nymalede vinduer

Er malingen først begyndt at skalle af dine vinduer, er det tid til at få dem malet, så du undgår fugt i træværket. En god tommelfingerregel er, at vinduer og døre skal males udvendigt cirka hvert 7. år – alt efter hvor udsatte de er for sol, vind og regn. Når du løbende vedligeholder dine vinduer med fast karm og døre, undgår du for mange skader og derved også at skulle bekoste større reparationer eller i værste fald udskiftninger.

Vi maler din gammel dør, så den bliver så god som ny

Når gammelt træværk restaureres, kan det blive utroligt smukt. Mange gange bliver det endda flottere, end hvis du købte en helt ny dør. Med en professionel maler kan døren males, så dens skønhed kommer til sin ret igen, tro mod det originale og med en forlænget levetid på mange, mange år. Vi kan male døren professionelt, så resultatet bliver elegant og fremstår tro mod den oprindelige stil. Kontakt Nielsen & Søn allerede i dag, og hør hvad vi kan gøre for dig.

Maling af erhvervsmål

Hos Nielsen & Søn har vi stor erfaring med større opgaver og kan levere højkvalitetsløsninger med professionalitet og punktlighed. Vi er med jer fra rådgivning om den rigtige løsning, til det sidste håndværkerstøv er fejet væk, og vi overleverer det færdigmalede resultat til jer. Det giver tryghed og ro, så I kan fokusere på noget andet.

Dette kan du forvente af et samarbejde med os:

 • Vi er pligtopfyldende og lægger stor vægt på at overholde aftaler.
 • Vi hylder de stolte håndværkstraditioner med en høj faglig standard.
 • Vi vil altid give dig den bedst mulige service.

Står jeres virksomhed, institution, butik eller lignende for at skulle males, så lad os stå for opgaven. Vi har mange års erfaring og kan derfor være en god sparringspartner for jer.

Her er eksempler på, hvad vi kan tilbyde jer:

 • Maling af børnehaver, vuggestuer, fritidshjem og skoler.
 • Maling af virksomheder mm., både indvendig og udvendig.
 • Stor erfaring med totalentrepriser.
 • Rådgivning om valg af malingtype, farver og materialer.
 • Maling for boligselskaber, f.eks. trappeopgange, facader og lignende.

Kontakt os

Hvis du ønsker en uforpligtende samtale med en af vores dygtige medarbejdere, så klik på knappen og udfyld vores kontaktformular