Alle vores snedkerydelser

Vi gør os umage – hver eneste gang

Vi bruger kun veluddannede og dygtige håndværkssnedkere, som er fortrolige med træets muligheder. For snedkere med høj faglig kompetence og stolthed, kender de faglige finesser, der fremhæver detaljerne. Vores dygtige snedkere lader materialets karakter bestemme den endelige finish. Når du bruger en faglært snedker, får du en løsning i høj kvalitet, der passer til dit hjem og behov. Vi kan lave stort set alt – Kontakt Nielsen & Søn, så finder vi den bedste løsning til dig.

Paneler

Vi laver skræddersyede høje paneler til renovering af gamle lejligheder, som passer til fyldninger i eksempelvis de københavnske lejligheder og boliger. Og vi gør det så flot, at du ikke vil kunne kende forskel på de originale og de nye paneler. Vi renoverer også ældre fyldningsdøre og kan fremstille specielle fodpaneler, indfatninger og specialfremstillede gerigter.

Badeværelsesinventar

Vi istandsætter både nye og ældre badeværelser og laver hylder, skabe og inventar, der passer til  præcis dit badeværelse.

Småt men godt?

Når en snedker arbejder med dit badeværelse, får du inventar, der er skabt til rummet og udnytter dets potentiale bedst muligt. Det er især praktisk i ældre ejendomme, hvor pladsen kan være trang. Kontakt Nielsen & Søn i dag og få en reel en vurdering af om det er renovering eller nyt badeværelse, der passer bedst til dit behov.

Køkkener

Vi opsætter og tilpasser alle typer køkkener, uanset om du allerede har elementerne, eller om vi skal hjælpe dig med at finde de elementer, der passer til dit behov. Har du behov for elementer med specialmål, kan vi også bygge eller tildanne dem på vores snedkerværksted, så de er 100 procent tilpassede dine individuelle behov. Alt kan lade sig gøre, og vi hjælper dig med at få køkkendrømme, rummets muligheder og budgettet til at gå op i en højere enhed.

Opfriskning af eksisterende køkken

Har du et eksisterende køkken, som du er glad for, men som trænger til en opfriskning, kan vi renovere det med respekt for det eksisterende. Maling af låger, udskiftning eller renovering af køkkenbordplade, udskiftning af elementer og lignende kan ofte give stor effekt.

Lofter

Loftet har afgørende betydning for, hvordan rummet opleves, ikke blot visuelt men også praktisk. Loftets æstetik kan mange gange gøre hele forskellen i et rum. Derfor er det vigtigt med fagligt dygtige håndværkere, når du skal have lavet lofter. Vi udfører alle slags lofter: lyddæmpende, akustiklofter, profillofter, nedhængte lofter, forsænkede lofter mm.

  • Træloft
  • Listeloft/profilbræddeloft
  • Gipsloft
  • Træbetonsloft
  • Akustikloft
  • Lydabsorberendeloft
  • Nedhængt loft i skinnesystem

Det er vigtigt at vælge den rigtige løsning, når du skal have nye lofter i et rum. Ikke blot af hensyn til det visuelle udtryk, som former hvordan rummet tager sig ud, men også fordi det er af stor betydning, hvad rummet skal bruges til. Og så er det jo ikke hver dag, man får lavet lofter, så det er vigtigt, at du får et resultat, du kan glæde dig over i mange år. Hos Nielsen og Søn udfører vi flotte, kreative kvalitetsløsninger på lofter, så de fremstår, som en helt unik del af rummet. Der er ofte også muligheder for at kombinere et nyt flot loft med spændende lysindfald. Så skal du have nyt loft, så kontakt Nielsen & Søn og lad os give dig et bud på, hvordan det kan komme til at se ud – du vil blive positivt overrasket.

Vinduesplader

Vi laver holdbare kvalitetsløsninger, når du skal have udskiftet eller renoveret dine vindueskarme og plader i træ, laminat, granit og skifer mm. Vi finder altid en løsning, der passer til budgettet, boligen og din stil. I forbindelse med udskiftning af vinduesplader og karme kan det være en god idé at kigge på efterisolering af vinduesbrystningen – og det er vi også behjælpelige med.

Radiatorskjulere

Radiatorer kan være svære at få til at passe ind i et rum. Vi laver radiatorskjulere, der er skræddersyet til dit behov, så de passer perfekt ind og giver et stilfuldt udtryk i rummet. Og som samtidig ikke stjæler din varme. I ældre lejligheder og huse er vægge og gulve sjældent helt lige. Derfor kan det være svært selv at sætte en radiatorskjuler op. Med en snedker på opgaven, er du ude over det problem. Vi bygger radiatorskjulerne efter mål og laver unikke løsninger, så de passer perfekt.

Det er ikke blot en æstetisk forskønnelse af hjemmet at få opsat radiatorskjulere. En radiatorskjuler kan også have en praktisk funktion. Brug den for eksempel til at forstørre vindueskarmens dybde og på den måde få mere plads – til nips og planter. Eller hvad med at lægge en hynde der og lave en hyggelig krog i køkkenet? Ring eller udfyld kontaktformularen, så finder vi den rigtige løsning sammen.

Bordplader efter mål

Vi kan tilbyde alle former for bordplader til køkken, bad, bryggers, arbejdsbord i skuret, kontorarbejdsbord osv. og i alle prisgrupper. Vi kan også specialfremstille en bordplade til spisebordet, så I får den, som I vil have den. Intet er umuligt – og vi elsker specialopgaver – ring til os, så finder vi den rigtige løsning til jer.

Laminatbordplader

De findes i uendeligt mange forskellige typer og kvaliteter. Hvad skal den bruges til? Er det nødvendigt at tage den stærke laminat, eller kan man nøjes med et tyndt laminat? Tag os med på råd, så du finder den helt rigtige bordplade.

Massive træbordplader

Når du vælger at bruge træ som bordplade, tilføjer det varme og glød til rummet. Træbordplader passer til alle typer af boliger – både de ældre og moderne. Og så er det holdbart, blot det får en kærlig hånd nu og da. Vi kan skaffe alle træsorter, f.eks. mahogni, eg, valnød, ask eller fyr.

Terrazzo & beton

Terrazzo er nok mest kendt for at være brugt som badeværelsesgulv i gamle dage. Men terrazzo har mange funktioner og kan være utroligt flot som bordplade både i køkken og badeværelse. Varianterne er næsten uendelige. Og det er en klassisk og meget holdbar løsning, som holder mange generationer frem.

Beton er en meget moderne løsning og kan give et flot råt og meget moderne look til rummet. Der er også her mange muligheder – hvis man eksempelvis polerer beton ændrer det udseende og ligner næsten marmor!

Corian og kompaktlaminat

Kompaktlaminat er en lækker nyhed, der kombinerer et smukt og stærkt holdbart materiale, med nem rengøring og vedligeholdelse. Corion er et eksklusivt naturmateriale, som kan fås i mange farver. Da hver bordplade måles op og støbes på værksted, er mulighederne for personlig tilpasning næsten uendelige. Skal du eksempelvis udnytte en krog eller ønsker vasken integreret i bordpladen, er Corian et både stilsikkert og holdbart valg.

Renovering af din gamle bordplade

Er din gamle bordplade blevet trist og slidt at se på, kan en kærlig snedkerhånd gøre meget. Vi sliber den ned, giver den olie, lak eller maling, så den er så god som ny. Det er en billig og hurtig måde at få en “ny” bordplade uden at sende den gamle på lossepladsen.