Vi sætter nye vinduer i eller renoverer de gamle 

Det kan være svært at vælge vinduer til dit hus eller lejlighed. Der er stor forskel på kvalitet og pris. Du skal også overveje deres funktion – skal vinduerne kunne åbne oppefra eller fra siden? Hvordan er det med regler for brandsikring? Skal man have indbrudssikring på vinduerne?

Gratis rådgivning og opmåling

Nielsen & Søn tilbyder dig gratis rådgivning om valg af nye vinduer, fordi vi ved, at det kan være en jungle at finde rundt i hvilke vinduer, der passer bedst til dit hus eller lejlighed. Du kan få en af vores konsulenter ud og tage mål af vinduer og rådgive dig om kvalitet og pris på de forskellige fabrikater af vinduer. Det er helt gratis og uforpligtende. Vi sikrer også, at dine vinduer lever op til myndighedernes krav for brandsikring mv. Vi ved af lang erfaring, at du vil blive mest tilfreds med dine vinduer efterfølgende, når du har fået kvalificeret vejledning, inden du vælger vinduer. Derfor er vi glade for at tilbyde denne gratis rådgivning – som ikke forpligter dig til køb.

Vælg vinduer af kvalitet

Hos Nielsen & Søn anbefaler vi primært dansk producerede vinduer, fordi vi ved at kvaliteten er i orden, og vinduerne bliver leveret til tiden. Der er også en klimamæssig fordel ved at vælge dansk producerede vinduer. Vi arbejder primært med vinduer fra de anerkendte producenter Outrup, KPK, Velfac og Håndværkervinduet – og ikke mindst ovenlysvinduer fra Velux. Du kan også kontakte vores konsulenter, som kender produkterne meget indgående og dermed kan rådgive dig om de forskellige producenters fordele og ulemper.

Du får den fulde rabat på vinduerne

Vi får en god rabat på vinduerne, når vi køber dem hos producenterne. Denne rabat giver vi videre til dig. Vi tjener nemlig penge på at udføre godt håndværk – ikke at videresælge materialer. Vi tager kun betaling for den tid, vi bruger på at løse selve isætning og udskiftning af vinduer i dit hus eller lejlighed.

Vi leverer til aftalt tid

Hos Nielsen & Søn kan du regne med at få leveret dine vinduer til tiden. Vi er gode til at planlægge, og fordi vi anvender dansk producerede vinduer, kan vi næsten altid levere til aftalt tid. 

Hvad siger vores kunder?

Tjek vore kunders vurdering af Nielsen & Søn her

Renovering og istandsættelse af vinduer 

Kan dine gamle vinduer ikke rigtig åbnes og lukkes mere, eller hænger de? Så er det en god idé at få dem tilpasset og smurt, så de fungerer igen. Vi kigger på dine vinduer og finder en løsning, så dine gamle vinduer kommer til at fungere godt igen og lukker af for kulde og vind. Skal de males efterfølgende, kan vi også hjælpe dig med det.

Få bedre indeklima og spar på varmeregningen

Hvis dine vinduer er tærede og utætte, kan der være store fordele ved at få dem sat i stand eller udskiftet. Indeklimaet bliver bedre, og du behøver ikke at spilde penge på at fyre for fuglene udenfor. Du slipper for træk og kuldebroer – og med et sundere indeklima og en bedre energiregnskab bliver din ejendom også mere værd.

Pænere med renoverede og nymalede vinduer

Vi sørger for at renovere vinduerne, så de passer til det æstetiske udtryk, du ønsker for din ejendom. Vinduer er noget, man lægger meget mærke til, når man kigger på en ejendom. Nielsen & Søn rådgiver dig gerne til at finde den løsning, der passer bedst til din smag i forhold til helhedsindtrykket af ejendommen.

Skal vinduer renoveres eller udskiftes?

Hos Nielsen & Søn er vi eksperter i at rådgive om, hvornår det bedst kan betale sig at renovere vinduer eller helt at udskifte vinduerne med nye vinduer. Du får altid gratis rådgivning om valg af vinduer og renovation eller udskiftning af vinduer hos Nielsen & Søn. Læs evt. her om valget mellem renovering af vinduer eller nye vinduer ://www.bolius.dk/koebe-nye-vinduer-eller-bevare-de-gamle-16147

Hvad er et træ/aluvindue?

Et træ/aluvindue er et næsten vedligeholdelsesfrit vindue, hvor der er en udvendig alubeklædning på en indvendig ramme og karm af træ.

Hvorfor skal du vælge træ/aluvinduer?

Fordi du får det bedste af to verdener: Aluminium har en virkeligt god vejrbestandighed, og samtidigt sikrer træet dig de bedste isoleringsegenskaber. Alubeklædningen forlænger holdbarheden af vinduet og beskytter træet mod nedbrydningen fra regn og sollys. Samtidig har du indvendigt et trævindue, som giver et varmt og charmerende udtryk. Derudover er der et minimum af vedligeholdelse ved træ/aluvinduer, modsat trævinduer hvor du må påregne en del vedligeholdelse som f.eks. maling.

Få mere lys gennem dine vinduer og spar penge

Når du får et træ/aluvindue, kan vinduets rammer og karme gøres smallere end ved almindelige trævinduer. Og derfor bliver ruden større i et træ/aluvindue, og derved får du mere sollys ind gennem dine vinduer.  Bonus: Du kan få et større energitilskud, når du bruger en udvendig aluramme til dine trævinduer. Læs mere om det her.

Vinduestyper

Vi har her samlet de mest almindelige typer vinduer. Vi leverer og installerer stort set alle typer vinduer, så bare skrive til os, hvis du ikke lige kan se det vindue, du skal bruge.

Dannebrogsvinduer

Dannebrogsvinduet har et kors, der er formet ligesom korset i det danske flag, Dannebrog.
Det er klassisk og smukt vindue med en lang historie på over 250 år i Danmark og passer til huse med klassisk stil. Det er et både meget stilfuldt og meget praktisk vindue.

Rent træ eller træ/alu

Dannebrogsvinduet findes i både ren fyrretræ eller i træ/alu. Træ/alu giver mindre vedligeholdelse, og man kan næsten ikke se forskel på dannebrogsvinduet i træ og træ/alu, så man kan sagtens udskifte sine vinduer løbende.

Med eller uden sprosser

Dannebrogsvinduet findes både med og uden sprosser og i mange forskellige størrelser fra 1 til 4 fag med mulighed for stor variation i antal ruder. Vi leverer primært ruder fra vores udvalgte danske producenter af vinduer, KPK, Outrup og Håndværkervinduet, men vi kan også levere fra andre producenter, hvis du ønsker det.

Topstyrede vinduer

Det topstyrede vindue har glidebeslag i siden og åbnes nedefra og op i trinløs betjening. Det kan oftest låses fast i en position mellem lukket og maksimalt åbent med en trinløs funktion, der er meget praktisk, så man selv kan vælge, hvor meget luft man ønsker ind i rummet, hvilket giver en god mulighed for ventilation, selvom vinduet er lukket, og bruges derfor bl.a. på toiletter, badeværelser eller soveværelser. Det er et mere moderne vindue, der passer rigtig godt til mere moderne byggeri fra 1960’erne og 1970’erne og frem til i dag.

Vendbare vinduer

Vendbare vinduer har den specielle funktion, at man kan vende hele vinduet 180 grader og på den måde få det udvendige vindue til at vende indad. Det kan gøre det lettere at rengøre, især hvis man ikke kan komme til vinduet udefra. Det er monteret med et glidebeslag, så vinduet kan drejes hele vejen rundt – udvendigt vindue bliver til indvendigt vindue og omvendt.

Sidehængte vinduer

Sidehængte vinduer er nok de mest populære og mest udbredte vinduer i Danmark. Vinduerne har hængsler i siden og kan åbnes helt op. Sidehængte vinduer kan passe til alle slags boliger fra etageejendomme til sommerhuse. De er praktiske og kan bruges lige så vel i små rum som bryggers og badeværelse som i store stuer. Det er også sidehængte vinduer, man bruger til redningsåbninger og har normalt anverfer og stormkroge, men kan også fås i variationer med stanglås og trinløs åbning af vinduet. Man kan få sidehængte vinduer i mange forskellige udformninger og profiler også med rundinger, og de fås med og uden sprosser, både i klassisk og moderne stil.

Vælg energibesparelser

Du kan vælge 3-lags eller 2-lags ruder. Der er mere energibesparelse i 3-lags vinduerne, som også reducerer støj udefra.

Dreje-kip vinduer

Dreje-kip vinduet har flere smarte funktioner og kan være et godt valg frem for topstyrede eller sidehængte vinduer. Det er mere fleksibelt, fordi det er hængslet både i bunden og i siden. Med kip funktionen, som er bundhængt, kan du få ventilation ind i toppen af vinduet ved at sætte det på klem. Du kan sætte vinduet på klem i flere forskellige positioner, så du selv kan vælge, hvor meget du vil lufte ud. Med drejefunktionen kan du dreje vinduet helt ind i rummet og dermed rengøre vinduet på begge sider indefra. Dreje-kip vinduer åbnes altid indad i det rum, hvor de er monteret. Det er en meget praktisk løsning de steder, hvor det er svært at komme til at rengøre vinduer, f.eks. fra 1. sal og op i etageejendomme.

Børn kan ikke falde ud ad vinduet

Dreje-kip vinduer kan bl.a. bruges i etageejendomme, fordi kip funktionen sikrer, at man ikke kan falde ud ad vinduet. Det er især en vigtig funktion, hvor der er små børn i boligen.

Dreje-kip vindue kan fungere som redningsåbning

Dreje-kip vinduet er godkendt til redningsåbning ved brand, fordi det kan åbnes helt op ind i rummet og derfor giver fuld plads til, at man kan komme ud af ejendommen ved en redningsaktion.

Vinduer med fast karm

Vinduer med fast karm kan ikke åbnes. Fast karm vinduer bruges først og fremmest til at skabe lys i rum i en bygning. Glasset er monteret direkte i karmen og uden ramme. Vinduesglasset kan gå helt ud til kanten og giver ekstra meget lys. Man kan også med fordel bruge vinduer med fast karm til meget store vinduespartier, hvor det er upraktisk at kunne åbne vinduet.

Dekorativt design og god økonomi

Fast karm vinduer kan også udformes i mange forskellige former, som kan bruges dekorativt. Man får et elegant, slankt vindue med masser af dagslys og til en fornuftig økonomi. Fast karm vinduet kan kombineres med andre typer vinduer eller døre i mange forskellige varianter, og kan på den måde give bygningen og rummet et særskilt dekorativt udtryk. Man har også den mulighed at udforme et fast karm vindue med skrå vinkler eller runde eller buede former, stadig til at fornuftig økonomi. Det giver mulighed for at skabe lysindfald i rummet fra steder, som man ellers ikke normalt ville kunne placere vinduer.

Få gode råd til at kombinere fast karm vinduer med andre typer vinduer og døre

Der er mange muligheder for at indrette rum både funktionelt og i flot design ved at kombinere partier med fast karm med andre typer vinduer og døre. Spørg Nielsen & Søns erfarne vinduesfolk om råd til, hvordan du kan få netop den indretning, der passer til din bolig. Du kan også få rådgivning om glastyper, som f.eks. sikkerhedsglas og lydisolering eller til solafskærmning på store vinduesflader.

Nyt ovenlysvindue

Få mere lys i dagligdagen. Få udskiftet dit gamle ovenlysvindue til den nye model. Eller få isat et helt nyt Velux-ovenlysvindue i alle tagflader. Den nye model fra Velux, skaber mere lys, bedre isolering.

Outrup vinduer

Når et hus skal have nye vinduer og døre, er det sjovest at have udsigt til mere end bare standard-løsninger. Vinduer og døre er afgørende for hele husets udtryk. Og med den rigtige løsning kan de bidrage med masser af charme og personlighed og gøre udsigten til en ekstra oplevelse.

Velux ovenlysvinduer

Et ovenlysvindue er en god løsning til at skabe mere lys i et rum f.eks. i taglejligheder, pulterrum, soveværelser eller badeværelser. Et ovenlysvindue i forbindelse med en altan er også en rigtig spændende løsning. Vi tilbyder løsninger i alle tagmaterialer og har stor erfaring med at finde løsninger, der passer til rummets funktion og æstetik.

Velfac vinduer

VELFAC vinduer består af træ og aluminiumsrammer, hvilket gør vinduerne vedligeholdelsesfrie, så du kan glæde dig over dine vinduer i mange år fremover. Når du får nye VELFAC vinduer, får du et holdbart dansk design, der lever op til gældende og fremtidige energikrav. Vi har mange forskellige vinduestyper og stilarter, så der er også en der passer til dig og din bolig.

Indbrudssikring af vinduer

Vi kan bl.a. eftermontere sikkerhedsskruer i eksisterende vinduer eller isætte sikkerhedsruder i både nye og gamle vinduer og døre.

Trævinduer

Trænger I til nye vinduer i jeres ejendom? Eller måske kan det bedre betale sig at bevare de gamle vinduer og få dem renoveret. Kontakt Nielsen & Søn og få en vurdering af jeres muligheder for enten nye eller renoverede trævinduer.

Ved renovering af vinduer udfører vi bl.a.

  • Renovering af vinduesrammer. Vi høvler, udluser og erstatter med et nyt stykke træ, samt grunder og behandler træet til forebyggelse mod råd og svamp.
  • Udskiftning af glaslister og bundstykker. Vi udskifter rådne og defekte glaslister og bundstykker.
  • Udskiftning af anverfere og stormkroge.
  • Udskiftning af hjørnebånd, vinkelhængsler og andre vinduesbeslag.
  • Aluminium bundglaslister. Udskiftning af de gamle bundglaslister til nye vedligeholdelsesfrie i aluminium.