At arbejde hos os

Vi er en vækstvirksomhed, der samler på glade og tilfredse kunder. Men allermest er vi en arbejdsplads, hvor vi sammen sørger for, at der er rart at være – uanset om man er senest ankomne lærling, byggeleder, kontoransat eller mester selv. Vi tror grundlæggende på, at menneskelig trivsel skaber bedre makkerskab og højere faglighed. Derfor går vi op i at være en rummelig, kammeratlig, fagligt udfordrende og anerkendende arbejdsplads.

Vores medarbejdere er vores allerstørste værdi.

Nielsen og Søn medarbejdere i rundkreds

Hos os er der rart at være

Hos os går faglighed og menneskelighed hånd i hånd. Selvom vi er en virksomhed på mere end 100 år, er vi ikke gammeldags. Vi er en moderne arbejdsplads med fokus på trivsel.
Vi er mennesker, der ser dig som menneske og fagperson. Vi forventer, at du tager ejerskab for opgaven og dine kollegaer. At du har lyst til at være en del af et makkerskab, hvor du er med til at gøre dine kollegaer bedre og ikke blot passer dig selv. Vi gør hinanden bedre, fordi vi løfter i flok.

Er du dygtig – og en holdspiller?

Nielsen & Søn er en virksomhed i vækst, og derfor søger vi ofte nye kollegaer. Her kan du læse mere om, hvad vi er for en arbejdsplads – og hvad vi leder efter, når vi skal ansætte, uanset om du er tømrer, snedker, maler, VVS’er, byggeleder, kontorassistent eller gerne vil i lære eller praktik. Vi søger dig, der både fagligt og menneskeligt passer ind. For vi vægter ikke blot din faglighed højt – vi vægter også, du har lyst til at være en del af et positivt fællesskab, hvor vi altid løfter hinanden og ikke piller hinanden ned. Et fællesskab, hvor vi alle sammen tager professionelt og menneskeligt ansvar.

Dig

Du er naturligvis blandt de bedste i dit felt. Du er stolt af dit håndværk, og du går altid efter den for kunden bedste løsning.

Du sætter pris på sammenhold og medansvar. Du har lyst til at være en del af et hold, hvor vi sammen gør vores allerbedste for at levere den bedste løsning til vores kunder. Det er naturligt for dig at investere lidt af dig selv og være en del af det kollegiale fællesskab – mest i arbejdstiden, men også til vores sociale aktiviteter.

Du føler en naturlig ansvarlighed for dit arbejde, den høje kvalitet, for dine kollegaer – og naturligvis for, at du arbejder i en privat kundes hjem. Du har lyst til at arbejde selvstændigt og effektivt – med stor frihed.

Makkerskab med faglighed

Vi værner om fagligheden i fællesskab.
Vi giver plads til hinanden og tager medansvar for at skabe de
bedste løsninger for vores kunder. Vores medarbejdere har selv skrevet sætningerne nedenfor.


Tager ansvar

Vi har kommet de korrekte kompetencer ind i teamet
Vi igangsætter nye initiativer og afslutter
Vi får lov til at tage egne beslutninger
Vi giver lov til personlig udvikling
Vi tager og uddelegerer ansvar
Vi sætter personalet i fokus
Vi har en atypisk ledelse
Vi er gode til teamwork
Vi har plads til fejl
Vi er lige 

Vi passer på fællesskabet

Vi har god kemi
Vi ser hinanden
Vi lytter til hinanden
Vi passer på hinanden
Vi respekterer hinanden
Vi kan give og tage en spøg
Vi spørger ind til hinanden
Vi tager hånd om hinanden
Vi interesserer os for fællesskabet
Vi er gode til at skabe en god stemning
Vi får lov til at udvikle os og vokser med opgaven 

Værner om fagligheden

 Vi giver hinanden en følelse af, at vi ikke er alene
Vi respekterer hinandens kompetencer
Vi har respekt for hinandens faglighed
Vi værner om den faglige stolthed
Vi forstår hinandens ”sprog”
Vi skaber faglig udvikling
Vi har tillid til hinanden
Vi kan lide, det vi laver
Vi har overskud 

Skaber løsninger

Vi er ikke firkantede
Vi lytter til hinanden
Vi er imødekommende
Vi skaber noget sammen
Vi har brug for hinanden
Vi har samlet god erfaring
Vi kan tale fagligt og privat
Vi skaber værdi for hinanden
Vi er ikke bange for udfordringer
Vi er gode hver især, til at sige ”det gør jeg” 

Er du jobsøgende eller mangler en læreplads
er du velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning

Formål
Upload CV
Tak for din henvendelse.
Vi vender tilbage hurtigst muligt.

Vi passer på hinanden

Nielsen & Søn har branchens bedste medarbejdere – og dem vil vi passe på. For det er vores fantastiske håndværkere og kontoransatte, der hver dag sørger for, at vores kunder er glade og kommer igen. Vores medarbejdere skal holde i mange år, og derfor vægter vi et godt arbejdsmiljø højere end de fleste. Og det gælder både det fysiske og det psykiske arbejdsmiljø.

Vi tror på, at alle vores medarbejdere bliver bedre af at tage ansvar og blive inddraget i virksomhedens succes og måde at arbejde på. Derfor har vi gennemført forløbet ”Bedre Bundlinje” i samarbejde med 3F og Dansk Byggeri.

Bedre processer giver mere overskud

Bedre bundlinje er et processtyringsredskab, der forbedrer informationsudveksling, arbejdsmiljø og daglig planlægning. Netop fordi vi alle sammen er uddannede til at tænke hele processen ind i vores arbejde, så er vi en virksomhed, hvor der er overblik og overskud til at gøre noget ekstra – for dig som medarbejdere og for vores kunder.

Det er simpelthen rarere og mere tilfredsstillende at arbejde i en virksomhed, hvor man ikke hele tiden skal “slukke ildebrande” – men i stedet for kan fokusere på det, der er kernen. Nemlig det gode håndværk.

For vores kunder betyder det samtidig, at vi undgår unødige forsinkelser og minimerer spild af både materialer og tid. Byggeprocessen forløber efter planen – så du bliver ikke ramt af overraskelser og dumme hovsa-løsninger.

Vi passer på fysikken

I håndværksbranchen, hvor der er mange tunge løft, dårlige arbejdsstillinger og farlige maskiner, er det afgørende at forebygge ulykker.

Vi uddanner os konstant til at klare de fysiske udfordringer, vi bliver stillet overfor i vores dagligdag. Blandt andet har vi gennemført forløbet “Tunge Løft” i samarbejde med Bygge & Anlæg. Det betyder grundlæggende, at vi lader maskiner og robotter tage de tunge løft – så vores ansatte kan fokusere på det gode håndværk.

Og vores procedurer sikrer, at vi aldrig behøver at arbejde med hovedet under armen for at nå vores deadline. Vi arbejder klogt – fordi det er mere sikkert og skaber trivsel og højere faglighed hos vores medarbejdere.


En bæredygtig virksomhed

Vi tror på, at bæredygtig vækst skabes i fællesskaber. Det er fællesskabet i medarbejdergruppen, fagligt fællesskab med partnere og fællesskabet med kunder om at skabe løsninger til gavn for fremtidige generationer.

Men fællesskab handler også om at være en del af noget større. Derfor tager vi ansvar for at træffe så bæredygtige valg, som muligt i forhold til virksomhedens vækst, klima, miljø, mennesker og natur.