Opsætning af hegn hos Nielsen & Søn

Hegn og hældning

Langt de fleste haver og grunde i Danmark hælder i større eller mindre grad. Det er vigtigt at tage med i overvejelserne, når du planlægger et nyt hegn eller grund. Vi har stor ekspertise i at rådgive og opsætte hegn i forhold til hældningen, så det endelige resultat bliver både flot og holdbart.

Gratis rådgivning og opmåling

Tag en snak med os – det koster ikke noget!

Der er mange forskellige forhold at tage med, når du planlægger et nyt hegn. For eksempel skal du huske, at du ikke bruger trykimprægneret træ, hvis haven bruges af små børn, da de kan komme i kontakt med overskydende imprægneringsvæske.

Vi rådgiver dig også gerne i hvilke typer hegn, der passer til dig og dit behov, i forhold til vedligeholdelse og udseende. Og har du brug for en maler til dit nye hegn, kan vi også hjælpe dig der.

Opsætning af hegn – Kontakt os

Hvis du ønsker et uforpligtende tilbud med en af vores dygtige medarbejdere, så klik på knappen og udfyld kontaktformularen.

Vi tilbyder en bred vifte af serviceydelser 

Hos Nielsen & Søn tilbyder vi mange forskellige serviceydelser. Udover vores hovedområder udfører vi også forskellige maleropgaver.

Vores professionelle team er også specialiseret: 

Uanset om du ønsker en frisk facade, en opdateret indendørs stemning eller blot en opfriskning af døre og vinduer, sørger vi hos Nielsen & Søn for at leverer kvalitet.

Professionel maler

En bæredygtig virksomhed

Vi tror på, at bæredygtig vækst skabes i fællesskaber. Det er fællesskabet i medarbejdergruppen, fagligt fællesskab med partnere og fællesskabet med kunder om at skabe løsninger til gavn for fremtidige generationer.

Men fællesskab handler også om at være en del af noget større. Derfor tager vi ansvar for at træffe så bæredygtige valg, som muligt i forhold til virksomhedens vækst, klima, miljø, mennesker og natur.Kontakt


Formål
Tak for din henvendelse.
Vi vender tilbage hurtigst muligt.