Tømrerarbejdet
– vores spidskompetence

Tømrerarbejdet er det håndværk, som Nielsen & Søn udspringer af og som er kernen i vores virksomhed.
Vi leverer altid højeste kvalitet, rådgivning – og ikke mindst levering til tiden.

Du får altid den bedste løsning hos os

Går du og drømmer om en ny carport, nyt tag, et sommerhus eller et skur til havens redskaber? Eller måske en træterrasse, hvor du kan nyde de lange lune sommerdage? Eller et smukt plankegulv, der kan holde til mange års slid og liv?
Hvad enten du drømmer stort eller småt, så får du hos os håndværk af allerbedste kvalitet. Vi udfører og koordinerer alle former for tømreropgaver på det meste af Sjælland.

Husk … vi sætter en ære i at levere håndværk af høj kvalitet til tiden.

Vi spænder bredere, end du tror

Vi kan løse de fleste opgaver til perfektion hos Nielsen & Søn. Og ikke bare dem, der drejer sig om klassiske tømrer og snedkeropgaver.

Det kan vi dels, fordi vores mange ansatte er veluddannede og blandt branchens dygtigste. Dels, fordi vi, som projektstyrende entreprenør har et tæt samarbejde med underleverandører af håndværksydelser. 

Vi kan fx hjælpe dig med malerarbejde, forsikringsskader, nyt køkken, badeværelse, udbedring af vandskader, indbrudssikring af vinduer og døre og meget mere.

Renovering

Vi tænker på renovering med en særlig glæde. Ja, vi sætter udfordringer og arbejdsglæde på samme linje hos Nielsen & Søn. Og vi elsker at bruge vores faglighed til at bevare smukt gammelt håndværk – det er både kulturelt, miljø og klimamæssig bæredygtighed.

Vores renovering af Vor Frelsers Kirke på Christianshavn, var en kompleks specialopgave. Nielsen & Søn varetog totalrenoveringen af det indvendige kirkerum. Sidste del af opgaven handlede om væggene. Vi kørte mange vogne ud med hvid, kalkbaseret maling. Men renovereringsopgaver kan også være helt små. Det ene udelukker ikke det andet. Vi bevæger os gerne fra kirken til et boligkompleks eller en privat bolig med forståelsen for de renoveringstiltag, der kræves der.

Vores renoveringsopgaver spænder bredt og omfatter bl.a.:

• Institutioner
• Sygehuse
• Indkøbscentre
• Boligejendomme
• Private virksomheder
• Parcelhus

Professionel maler

Vi tilbyder en bred vifte af serviceydelser 

Hos Nielsen & Søn tilbyder vi mange forskellige serviceydelser. Udover vores hovedområder udfører vi også forskellige maleropgaver.

Vores professionelle team er også specialiseret: 

Uanset om du ønsker en frisk facade, en opdateret indendørs stemning eller blot en opfriskning af døre og vinduer, sørger vi hos Nielsen & Søn for at leverer kvalitet.


En bæredygtig virksomhed

Vi tror på, at bæredygtig vækst skabes i fællesskaber. Det er fællesskabet i medarbejdergruppen, fagligt fællesskab med partnere og fællesskabet med kunder om at skabe løsninger til gavn for fremtidige generationer.

Men fællesskab handler også om at være en del af noget større. Derfor tager vi ansvar for at træffe så bæredygtige valg, som muligt i forhold til virksomhedens vækst, klima, miljø, mennesker og natur.Kontakt


Formål
Tak for din henvendelse.
Vi vender tilbage hurtigst muligt.