Tømrerarbejdet
– vores kernekompetence

Tømrerarbejdet er det håndværk, som Nielsen & Søn udspringer af og som er kernen i vores virksomhed.
Vi leverer altid højeste kvalitet, rådgivning – og ikke mindst levering til tiden.

Du får altid den bedste løsning hos os

Går du og drømmer om en ny carport, nyt tag, et sommerhus eller et skur til havens redskaber? Eller måske en træterrasse, hvor du kan nyde de lange lune sommerdage? Eller et smukt plankegulv, der kan holde til mange års slid og liv?
Hvad enten du drømmer stort eller småt, så får du hos os håndværk af allerbedste kvalitet. Vi udfører og koordinerer alle former for tømreropgaver på det meste af Sjælland.

Husk … vi sætter en ære i at levere håndværk af høj kvalitet til tiden.

Vi spænder bredere, end du tror

Vi kan løse de fleste opgaver til perfektion hos Nielsen & Søn. Og ikke bare dem, der drejer sig om klassiske tømrer og snedkeropgaver.

Det kan vi dels, fordi vores mange ansatte er veluddannede og blandt branchens dygtigste. Dels, fordi vi, som projektstyrende entreprenør har et tæt samarbejde med underleverandører af håndværksydelser. 

Vi kan fx hjælpe dig med malerarbejde, forsikringsskader, nyt køkken, badeværelse, udbedring af vandskader, indbrudssikring af vinduer og døre og meget mere.

Renovering

Vi tænker på renovering med en særlig glæde. Ja, vi sætter udfordringer og arbejdsglæde på samme linje hos Nielsen & Søn. Og vi elsker at bruge vores faglighed til at bevare smukt gammelt håndværk – det er både kulturelt, miljø og klimamæssig bæredygtighed.

Vores renovering af Vor Frelsers Kirke på Christianshavn, var en kompleks specialopgave. Nielsen & Søn varetog totalrenoveringen af det indvendige kirkerum. Sidste del af opgaven handlede om væggene. Vi kørte mange vogne ud med hvid, kalkbaseret maling. Men renovereringsopgaver kan også være helt små. Det ene udelukker ikke det andet. Vi bevæger os gerne fra kirken til et boligkompleks eller en privat bolig med forståelsen for de renoveringstiltag, der kræves der.

Vores renoveringsopgaver spænder bredt og omfatter bl.a.:

• Institutioner
• Sygehuse
• Indkøbscentre
• Boligejendomme
• Private virksomheder
• Parcelhus

Har du brug for hjælp til forsikringsskader?

Hos os er det
rart at være

Hos os går faglighed og menneskelighed hånd i hånd. Selvom vi er en virksomhed på mere end 100 år, er vi ikke gammeldags. Vi er en moderne arbejdsplads med fokus på trivsel.
Vi er mennesker, der ser dig som menneske og fagperson. Vi forventer, at du tager ejerskab for opgaven og dine kollegaer. At du har lyst til at være en del af et makkerskab, hvor du er med til at gøre dine kollegaer bedre og ikke blot passer dig selv. Vi gør hinanden bedre, fordi vi løfter i flok.