• Tømrerarbejdet
  - vores kernekompetence

  Tømrerarbejdet er det håndværk, som Nielsen & Søn udspringer af og som er kernen i vores virksomhed.
  Vi leverer altid højeste kvalitet, rådgivning – og ikke mindst levering til tiden.

  KONTAKT

Du får altid den bedste løsning hos os

Går du og drømmer om en ny carport, nyt tag, et sommerhus eller et skur til havens redskaber? Eller måske en træterrasse, hvor du kan nyde de lange lune sommerdage? Eller et smukt plankegulv, der kan holde til mange års slid og liv?
Hvad enten du drømmer stort eller småt, så får du hos os håndværk af allerbedste kvalitet. Vi udfører og koordinerer alle former for tømreropgaver på det meste af Sjælland.

Husk … vi sætter en ære i at levere håndværk af høj kvalitet til tiden.

Vi spænder bredere end du tror

Vi kan løse de fleste opgaver til perfektion hos Nielsen & Søn.  Og ikke bare dem, der drejer sig om klassiske tømrer og snedkeropgaver.

Det kan vi dels, fordi vores mange ansatte er veluddannede og blandt branchens dygtigste. Dels, fordi vi som projektstyrende entreprenør har et tæt samarbejde med underleverandører af håndværksydelser. 

Vi kan fx hjælpe dig med malerarbejde, forsikringsskader, nyt køkken, badeværelse, udbedring af vandskader, indbrudssikring af vinduer og døre og meget mere.

Renovering

Vi tænker på renovering med en særlig glæde. Ja, vi sætter udfordringer og arbejdsglæde på samme linje hos Nielsen & Søn. Og vi elsker at bruge vores faglighed til at bevare smukt gammelt håndværk – det er både kulturelt, miljø og klimamæssig bæredygtighed.

Vores renovering af Vor Frelsers Kirke på Christianshavn, var en kompleks specialopgave. Nielsen & Søn varetog totalrenoveringen af det indvendige kirkerum. Sidste del af opgaven handlede om væggene. Vi kørte mange vogne ud med hvid, kalkbaseret maling. Men renovereringsopgaver kan også være helt små. Det ene udelukker ikke det andet. Vi bevæger os gerne fra kirken til et boligkompleks eller en privat bolig med forståelsen for de renoveringstiltag, der kræves der.

Vores renoveringsopgaver spænder bredt og omfatter bl.a.:

• Institutioner
• Sygehuse
• Indkøbscentre
• Boligejendomme
• Private virksomheder
• Parcelhus

Vi laver også forsikringsskader

Vandskade, stormskade, indbrud … Det er voldsomt, når ens hjem rammes af skader – også selvom forsikringen betaler for udbedringen og håndværkerne står klar. Vi ved, at det er hårdt at bo i et hjem, der er præget af en skade og byggearbejde. Særligt stressende er uvisheden om, hvornår alt igen bliver normalt. 

Derfor vægter vi hastighed og udarbejdelse af en klar plan for udbedring højt, når skaden er anmeldt. Nedenfor kan du se, hvordan vi arbejder med at få dit hjem på højkant efter en forsikringsskade. Og husk … når vi er på sagen, behøver du kun en håndværkspartner. Vi både udfører og koordinerer alle former for arbejde. 

Vores medarbejdere er blandt det bedste i branchen – og de har styr på både håndværk, kommunikation og processer. Det har du fortjent.

 • 1:

  Taksering af skaden

  En af vores certificerede håndværkstaksatorer besigtiger og fotodokumenterer skaden i dit hjem, hvorefter vi sender vores takseringsrapport til dit forsikringsselskab. Vi gennemgår sammen skadesprocessen.

 • 2:

  Godkendelse

  Du modtager direkte besked fra os, når dit forsikringsselskab har godkendt vores takseringsrapport. Herefter aftaler vi den videre proces.

 • 3:

  Planlægning

  Vi gennemgår den godkendte rapport på telefon eller mail. Sammen med dig lægger vi en tidsplan for, hvordan skaden skal udbedres. På store opgaver fungerer Nielsen & Søn ofte som hovedentreprenør og holder styr på hele processen.

 • 4:

  Udbedring af skaden

  Du har under hele forløbet en fast kontaktperson, som kender din sag i detaljer. Det gælder uanset om din sag er stor eller lille.

  Din kontaktperson kan også hjælpe med at give tilbud på opgaver, der ligger udover selve skaden.

 • 5:

  Overlevering

  Vi slipper først din sag, når vi efter udført arbejde sammen med dig har lavet en fotodokumenteret overlevering til dit forsikringsselskab. Skulle der opstå reklamationer indenfor garantiperioden, skal du kontakte Nielsen & Søn direkte.

 • Hos os er der rart at være

  Hos os går faglighed og menneskelighed hånd i hånd. Selvom vi er en virksomhed på mere end 100 år, er vi ikke gammeldags. Vi er en moderne arbejdsplads med fokus på trivsel.

  Vi er mennesker, der ser dig som menneske og fagperson. Vi forventer, at du tager ejerskab for opgaven og dine kollegaer. At du har lyst til at være en del af et makkerskab, hvor du er med til at gøre dine kollegaer bedre og ikke blot passer dig selv. Vi gør hinanden bedre, fordi vi løfter i flok.

  KONTAKT

En bæredygtig vækstvirksomhed

Vi tror på, at bæredygtig vækst skabes i fællesskaber. Det er fællesskabet i medarbejdergruppen, fagligt fællesskab med partnere og fællesskabet med kunder om at skabe løsninger til gavn for fremtidige generationer. Men fællesskab handler også om at være en del af noget større. Derfor tager vi ansvar for at træffe så bæredygtige valg som muligt i forhold til virksomhedens vækst, klima, miljø, mennesker og natur.