Overtagelsen af Birksøhuse

Nielsen & Søn har i sommeren 2023 opkøbt Birksø Huse, som har eksisteret siden 2001, og som siden 2018 har været ejet af Bent Bruun. Siden efteråret 2018 har Birksø Huse været importør af de flotte finske bjælkehuse fra Kuusamo Houses.

Vi er stolte over at kunne føre sommerhuskonceptet videre. Vi kan levere og bygge individuelle- og standardiserede bæredygtige bjælkesommerhuse af høj kvalitet, hvor vi kan tilbyde et stort og bredt sortiment af mere standardiserede bjælkesommerhuse i mindre størrelser og høj kvalitet.

Herudover udfører vi tilbygninger og reparationer på alle former for bjælkehuse. Vi samarbejder af den grund også med mange forsikringsselskaber.

Vores ydelser:

Nybyggeri af bjælkesommerhuse (råhus eller nøglefærdigt hus) i fuld- eller rundtømmer

Tilbygninger

Shelter i fuldtømmer eller shelter rundtømmer

Reparation og vedligeholdelse

Vi står klar med et team af snedkere, tømrere, malere, murer, VVS’er , som:

Udfører et fremragende arbejde – og overholder vores aftaler med kunderne. Altid. 

Vil dig – kunden – det bedste. Derfor involverer vi vores kunder i processerne – vi tager ansvar for, at dit arbejde bliver udført til tiden og i den højeste kvalitet.

Er veluddannede og tager ansvar for din opgave – og hinanden.

Er mennesker, som vi tager ansvar for som arbejdsplads og kollegaer.


En bæredygtig virksomhed

Vi tror på, at bæredygtig vækst skabes i fællesskaber. Det er fællesskabet i medarbejdergruppen, fagligt fællesskab med partnere og fællesskabet med kunder om at skabe løsninger til gavn for fremtidige generationer.

Men fællesskab handler også om at være en del af noget større. Derfor tager vi ansvar for at træffe så bæredygtige valg, som muligt i forhold til virksomhedens vækst, klima, miljø, mennesker og natur.Kontakt


Formål
Tak for din henvendelse.
Vi vender tilbage hurtigst muligt.