VVS hos Nielsen & Søn

vi har styr på installationerne

Vores erfarne vvs-team er altid klar til at hjælpe med at få styr på gas-, vand- og varmeinstallationer.

Gas, vand og varme – vi klarer opgaven

Hos Nielsen & Søn har vi mange års erfaring med alle typer af VVS-opgaver, hvad enten det handler om gas-, vand- eller varmeinstallationer.

Vi har styr på alt fra dryppende vandhaner, vandskader, tagrender, gulvvarme, varmeanlæg til totalrenoveringen af dit badeværelse.

Lad os tage en snak om din opgave og dit behov – så finder vi en løsning, der passer netop dig og dit behov.

Autorisationsnummer: VFUL-15536

Fagligt ansvarlige: VVS mester Jesper Sjøberg

Vi spænder mere, end du tror

Vi kan løse de fleste opgaver til perfektion hos Nielsen & Søn. Og ikke bare dem, der drejer sig om klassiske tømrer og snedkeropgaver.

Det kan vi dels, fordi vores mange ansatte er veluddannede og blandt branchens dygtigste. Dels, fordi vi som projektstyrende entreprenør har et tæt samarbejde med underleverandører af håndværksydelser. 

Vi kan fx hjælpe dig med malerarbejde, forsikringsskader, nyt køkken, badeværelse, udbedring af vandskader, indbrudssikring af vinduer og døre og meget mere.


En bæredygtig virksomhed

Vi tror på, at bæredygtig vækst skabes i fællesskaber. Det er fællesskabet i medarbejdergruppen, fagligt fællesskab med partnere og fællesskabet med kunder om at skabe løsninger til gavn for fremtidige generationer.

Men fællesskab handler også om at være en del af noget større. Derfor tager vi ansvar for at træffe så bæredygtige valg, som muligt i forhold til virksomhedens vækst, klima, miljø, mennesker og natur.Kontakt


Formål
Tak for din henvendelse.
Vi vender tilbage hurtigst muligt.