Forsikringsskade

Vi er en tømrer, – snedker, – maler, – murer og vvs-virksomhed med speciale i forsikringsskader. Vores certificerede håndværktaksator takserer skaderne.

Vandskade, stormskade, indbrud … Det er hårdt at bo i et hjem, der er præget af en skade. Særligt stressende er uvisheden om, hvornår alt igen bliver normalt. Derfor anser vi hastighed og en klar plan for afgørende, når skaden er anmeldt. Nedenfor kan du se, hvordan vi arbejder med at få dit hjem på højkant efter en forsikringsskade.

Husk … vi sætter en ære i at levere håndværk af høj kvalitet til tiden.

Vandskader

Når der er opstået en vandskade, er det vigtigt at handle meget hurtigt. Vandet skal opsuges, og der skal sættes affugtere op. Man skal måle fugtigheden, så affugterne kører optimalt i den periode, som er nødvendig for at opnå bevarelse af lokalerne. Dette sørger skadeservice for.

Derefter tilbyder vi tilbyder at hjælpe med:

• Hurtig besigtigelse af skaden
• Fotodokumentation til forsikringen
• Fugtmåling
• Oprydning og klargøring
• Bortskaffelse af affald
• Evt. udpumpning af vand
• Evt. sugning af vand med vandstøvsugere
• Evt. opsætning af affugtere
• Forebyggelse af skimmelsvamp
• Retablering af gulve, lofter og vægge efter vandskaden
• Skadesrapport og dokumentation ved afslutning

Forsikring skader – Vi spænder bredere, end du tror

Vi kan løse de fleste opgaver til perfektion hos Nielsen & Søn. Og ikke bare dem, der drejer sig om klassiske tømrer og snedkeropgaver.

Det kan vi dels, fordi vores mange ansatte er veluddannede og blandt branchens dygtigste. Dels, fordi vi som projektstyrende entreprenør har et tæt samarbejde med underleverandører af håndværksydelser.

Vi kan fx hjælpe dig med malerarbejde, forsikringsskader, nyt køkken, badeværelse, udbedring af vandskader, indbrudssikring af vinduer og døre og meget mere.

Når skaden er sket

Vandskade, stormskade, indbrud … Det er voldsomt, når ens hjem rammes af skader – også selvom forsikringen betaler for udbedringen og håndværkerne står klar. Vi ved, at det er hårdt at bo i et hjem, der er præget af en skade og byggearbejde. Særligt stressende er uvisheden om, hvornår alt igen bliver normalt inden udbedring af forsikringsskader er overstået. 

Derfor vægter vi hastighed og udarbejdelse af en klar plan for udbedring højt, når skaden er anmeldt. Nedenfor kan du se, hvordan vi arbejder med at få dit hjem på højkant efter en forsikringsskade. Og husk … når vi er på sagen, behøver du kun en håndværkspartner. Vi både udfører og koordinerer alle former for arbejde i forbindelse med forsikringsskader hus.

Vores medarbejdere er blandt det bedste i branchen – og de har styr på både håndværk, kommunikation og processer. Det har du fortjent.

Taksering af forsikringsskade

En af vores certificerede håndværkstaksatorer besigtiger og fotodokumenterer skaden i dit hjem, hvorefter vi sender vores takseringsrapport til dit forsikringsselskab. Vi gennemgår sammen skadesprocessen.

Godkendelse

Du modtager direkte besked fra os, når dit forsikringsselskab har godkendt vores takseringsrapport. Herefter aftaler vi den videre proces.

Planlægning

Vi gennemgår den godkendte rapport på telefon eller mail. Sammen med dig lægger vi en tidsplan for, hvordan skaden skal udbedres. På store opgaver fungerer Nielsen & Søn ofte som hovedentreprenør og holder styr på hele processen.

Udbedring af skaden

Du har under hele forløbet en fast kontaktperson, som kender din sag i detaljer. Det gælder uanset om din sag er stor eller lille.

Din kontaktperson kan også hjælpe med at give tilbud på opgaver, der ligger udover selve skaden.

Overlevering

Vi slipper først din sag, når vi efter udført arbejde sammen med dig har lavet en fotodokumenteret overlevering til dit forsikringsselskab. Skulle der opstå reklamationer indenfor garantiperioden, skal du kontakte Nielsen & Søn direkte.

Hos os er det
rart at være

Hos os går faglighed og menneskelighed hånd i hånd. Selvom vi er en virksomhed på mere end 100 år, er vi ikke gammeldags. Vi er en moderne arbejdsplads med fokus på trivsel.
Vi er mennesker, der ser dig som menneske og fagperson. Vi forventer, at du tager ejerskab for opgaven og dine kollegaer. At du har lyst til at være en del af et makkerskab, hvor du er med til at gøre dine kollegaer bedre og ikke blot passer dig selv. Vi gør hinanden bedre, fordi vi løfter i flok.