Maling af vinduer – Nielsen & Søn

Hos Nielsen & Søn tilbyder vi maling af vinduer uanset om det er indendørs, udendørs eller begge dele.

Vores faglærte malere står klar til at vejlede dig om hvordan vi bedst griber opgaven an om maling af dine vinduer.

Malerfirma

Professionel maling af vinduer

Vi har eksisteret i over 100 år. Og vi vil fortsat kerer om vores gode ry, så vi kan være her de næste 100 år også. Derfor går vi aldrig på kompromis med kvalitet eller materialer. Vi har en høj faglig standard, og vi hylder de stolte håndværkstraditioner. Tillid er en vigtig sag, når du skal hyre en håndværker. Vi er pligtopfyldende. Og vi lægger vægt på at overholde aftaler og give dig den bedst mulige service. Vi tror på, at det er derfor vores kunder bliver ved med at komme tilbage.

Maling af vinduer, både indendørs og udendørs, er ofte en stor opgave, der kræver planlægning og kvalitetsarbejde. Vi rådgiver og hjælper med planlægningen samt en professionel udførelse, der sikrer en høj kvalitet.

Omhyggelig planlægning

Vi sørger for at gå i dybden med rådgivningen så vi sikrer at dine vinduer er beskyttet og behandlet så de holder langt ud i fremtiden. Det gælder både ved maling af indendørs vinduer hvor det rigtige farvevalg er vigtigt, men også ved maling af udendørs vinduer hvor det er vigtigt med den rette beskyttelse mod vind og vejr for at sikre større vedligeholdsarbejde senere hen.

Vi tilbyder maling af følgende når det kommer til vinduer:

 • Maling af vinduer indendørs
 • Maling af vinduer udendørs
 • Maling af vindueskarm
 • Maling af vinduesrammer

Ved at vælge os hos Nielsen & Søn får du ikke kun professionelt malerarbejde, men vi sørger for at gå 360 grader rundt om dit projekt for at sikre din 100% tilfredshed når vi er færdige.

maler professionel
maler arbejde udføres

Fordelene ved at bruge en professionel maler

Når du vælger professionelle malere som os, får du ikke kun et æstetisk tiltalende resultat, men også en langtidsholdbar løsning. Vi sørger for korrekt forberedelse af overfladerne, anvender kun de bedste materialer og sikrer en jævn og holdbar finish, der tåler både vejr og vind. Vores ekspertise betyder også, at vi kan identificere og håndtere potentielle problemer, før de udvikler sig.

 • Garanti og forsikring: Vi tilbyder garanti på vores arbejde og arbejdet er forsikret, hvilket beskytter dig mod eventuelle problemer under eller efter malerprojektet.
 • Langvarige resultater: Vores arbejde og tilgang til dit malerprojekt sikrer, at du har langvarige resultater.
 • Rådgivning: Vi rådgiver om valg af farve- og materialevalg, så du får mest for pengene.

Vores andre maler ydelser

Vi har eksisteret i over 100 år. Og vi vil fortsat kerer om vores gode ry, så vi kan være her de næste 100 år også. Derfor går vi aldrig på kompromis med kvalitet eller materialer. Vi har en høj faglig standard, og vi hylder de stolte håndværkstraditioner. Tillid er en vigtig sag, når du skal hyre en håndværker. Vi er pligtopfyldende. Og vi lægger vægt på at overholde aftaler og give dig den bedst mulige service. Vi tror på, at det er derfor vores kunder bliver ved med at komme tilbage. 

Vores faglærte malere har den nødvendige ekspertise og erfaring til at rådgive dig om farve- og materialevalg, så resultatet passer til netop dine ønsker og behov.

Vi udfører følgende typer af malerarbejde – og meget mere:

 • Indendørs og udendørs maling
 • Maling af facader og døre
 • Maling af lejlighed og hus
 • Tapetsering og dekorative teknikker
 • Træbeskyttelse og maling af terrasser
 • Opsætning af hegn
 • Specialiseret i renoveringsprojekter og totalentrepriser
Invendigs malerarbejde
Invendigs malerarbejde

Maling af erhvervsmål

Hos Nielsen & Søn har vi stor erfaring med større opgaver og kan levere højkvalitets løsninger med professionalitet og punktlighed. Vi er med jer fra rådgivning om den rigtige løsning, til det sidste håndværker støv er fejet væk, og vi overleverer det færdigmalede resultat til jer. Det giver tryghed og ro, så I kan fokusere på noget andet.

Dette kan du forvente af et samarbejde med os:

 • Vi er pligtopfyldende og lægger stor vægt på at overholde aftaler.
 • Vi hylder de stolte håndværkstraditioner med en høj faglig standard.
 • Vi vil altid give dig den bedst mulige service.

Vi tilbyder hjælp til en bred palette

Står din virksomhed, institution, butik eller lignende for at skulle males, så lad os stå for opgaven. Vi har mange års erfaring og kan derfor være en god sparringspartner for jer.

Her er eksempler på, hvad vi kan tilbyde jer:

 • Maling af børnehaver, vuggestuer, fritidshjem og skoler.
 • Maling af virksomheder mm., både indvendig og udvendig.
 • Stor erfaring med totalentrepriser.
 • Rådgivning om valg af malingstype, farver og materialer.
 • Maling for boligselskaber, f.eks. trappeopgange, facader og lignende.
maler arbejde udføres
maler arbejde

Pris på maling af vinduer

Hos Nielsen & Søn har vi ikke en fast pris i forhold til maling af døre. Prisen varierer netop afhængigt af dørenes størrelse, tilstand, og hos Nielsen & Søn har vi ikke en fast pris.

Prisen på maling af vinduer varierer afhængigt af vinduernes størrelse, tilstand, og hvorvidt der skal males indendørs eller udendørs, men der er også mange flere aspekter der skal overvejes og vi har derfor ikke en fast, men kontakt os for et skræddersyet tilbud, der afspejler dine specifikke behov og forventninger til opgaven.

Hvorfor vælge Nielsen & Søn?

At arbejde hos Nielsen & Søn betyder at være en del af et team, der værdsætter kvalitet og pålidelighed over alt andet. Vores historie strækker sig over 100 år, hvilket ikke kun vidner om vores engagement i håndværket, men også om vores evne til at tilpasse os og innovere. Vi bygger relationer baseret på tillid, og for os er det vigtigste at overholde vores aftaler og levere den bedst mulige service.

Vi tror på, at de bedste forhold giver de gladeste medarbejdere, som har lyst til at skabe en god relation med dig og levere det bedste arbejde.

maler arbejde

Kontakt os

Hvis du ønsker en uforpligtende samtale med en af vores dygtige medarbejdere, så klik på knappen og udfyld vores kontaktformular.

Professionel maler

Vores arbejdsproces hos Nielsen & Søn

Første samtale: Vores første skridt er altid at lytte. Vi starter med en dybdegående samtale for at forstå dine specifikke ønsker, behov og det overordnede omfang af dit projekt. Dette giver os mulighed for at skræddersy vores tilgang nøjagtigt til dine visioner.

God planlægning: Med udgangspunkt i den indledende konsultation udarbejder vi en detaljeret plan, der omfatter tidsrammer, materialer og en oversigt over arbejdet. Vi gennemgår planen med dig for at sikre, at alle aspekter er dækket og godkendt inden arbejdet påbegyndes.

Udførelse af arbejdet: Vores faglærte malere tager over her, med fokus på høj kvalitet og effektivitet. Vi anvender kun de bedste materialer og følger de aftalte planer nøje for at sikre et fejlfrit resultat.

Løbende kommunikation: Gennem hele processen holder vi dig opdateret om fremskridt og eventuelle ændringer. Vi tror på åbenhed og gennemsigtighed, så du aldrig føler dig ude af loopet.

Afslutningsvis og eftersyn: Når malerarbejdet er fuldført, gennemgår vi projektet sammen med dig for at sikre, at alt er som ønsket. Vi efterlader ikke projektet, før du er 100% tilfreds.

Efter projektets afslutning følger vi op for at sikre, at arbejdet lever op til dine forventninger og for at diskutere eventuelle yderligere behov.

Få et uforpligtende tilbud

Hvis du overvejer et malerprojekt og ønsker at kende dine muligheder, skal du endelig kontakte  os med oplysninger om dit projekt, så vi sammen kan finde den bedste løsning, der matcher dine behov og budget. Vores team vil guide dig igennem de nødvendige skridt for at sikre, at du får den service, der passer bedst til dit projekt. Vi ser frem til at høre fra dig og bidrage til dit næste malerprojekt.

tømrer og snedker

En bæredygtig virksomhed

Vi tror på, at bæredygtig vækst skabes i fællesskaber. Det er fællesskabet i medarbejdergruppen, fagligt fællesskab med partnere og fællesskabet med kunder om at skabe løsninger til gavn for fremtidige generationer.

Men fællesskab handler også om at være en del af noget større. Derfor tager vi ansvar for at træffe så bæredygtige valg, som muligt i forhold til virksomhedens vækst, klima, miljø, mennesker og natur.


Nivaagaards malerisamling

Vores maler-team har malet Nivaagaards Malerisamling og tilført nye farver i de smukke lokaler. Her ses skønne, mørke farver, som pryder lokalernes rummelige og spektakulære ynde. De mørke farver kan især bruges her, hvor der er højt til loft, og hvor farven kan indrammes i en hvid bred bort, i det, hvert rum har sin fortælling, sin historie.


Kontaktformular


Formål
Tak for din henvendelse.
Vi vender tilbage hurtigst muligt.