Vinduer – Nye vinduer og renovering og reparation af gamle vinduer

Valg af nye vinduer er ikke altid let

Det kan være svært at vælge vinduer til dit hus. Der er stor forskel på kvalitet og pris. Der kan også være overvejelser om funktion – skal vinduerne kunne åbne oppefra eller fra siden? Hvordan er det med regler for brandsikring? Hvor meget kan man spare på varmen? Skal man have indbrudsikring på vinduerne?

Vi har her samlet de mest almindelige typer vinduer. Du kan læse mere om dem herunder. Kontakt Nielsen & Søn og få et uforpligtende tilbud. Billederne er fra Outrup vinduer & døre, Velux og Velfac.

Gratis rådgivning og opmåling

I Nielsen & Søn tilbyder vi dig gratis rådgivning om valg af nye vinduer, fordi vi ved, at det kan være en jungle at finde rundt i hvilke vinduer, der passer bedst til dit hus. Du kan få en af vores konsulenter ud gratis og uforpligtende til at tage mål af vinduer og rådgive dig om kvalitet og pris på de forskellige fabrikater af vinduer. Vi sikrer også at dine vinduer lever op til myndighedernes krav for brandsikring mv.

Vi vil faktisk helst yde dig denne gratis service, fordi vi ved af lang erfaring, at du vil blive mest tilfreds med dine vinduer efterfølgende, når du har fået kvalificeret vejledning, inden du vælger vinduer.

Vælg vinduer af kvalitet

Hvilke vinduer er bedst. Hvilke vinduer skal du vælge? Vi rådgiver dig gerne om det rette valg af vinduer, hvor vi fokuserer på kvalitet og langtidsholdbarhed.

Hos Nielsen & Søn anbefaler vi primært dansk producerede vinduer, fordi vi ved at kvaliteten er i orden og vinduerne bliver leveret til tiden. At der også er en klimafordel ved at bruge dansk producerede vinduer er en ekstra bonus. Vi arbejder primært med vinduer fra de anerkendte producenter Outrup, KPK og Håndværkervinduet, der har lang levetid uden behov for renovering. Vores konsulenter kender produkterne meget nøje og kan give dig en meget kvalificeret rådgivning i de forskellige producenters fordele og evt. ulemper.

Renovering af vinduer

At udskifte vinduer kan være en dyr udgift. Ofte kan det betale sig at renovere vinduerne istedet og give dem forlænget levetid. Det går ikke ud over levetiden, og er godt for totaløkonomien. Har du gamle vinduer i huset, eller er I en hel boligforening, der gerne vil bibeholde de gamle rammer, så tag kontakt med en vindues ekspert fra Nielsen & Søn. Vi er ekspertere i renovering af vinduer – også de gamle af dem.

Få leveret til aftalt tid

Hos Nielsen & Søn kan du regne med at få leveret dine vinduer til tiden. Vi er gode til at planlægge, og fordi vi anvender dansk producerede vinduer, kan vi næsten altid levere til aftalt tid. Vi har hidtil leveret vinduer til tiden i 90% af aftalerne.

Du får den fulde rabat på vinduerne

Når Nielsen & Søn køber vinduer hos producenter, får vi en god rabat på vinduerne. Denne rabat giver vi videre til dig, fordi vi ikke mener, at vi skal tjene på materialerne, men kun tage betaling for den tid vi bruger på at løse selve isætning og udskiftning af vinduer i dit hus.