Godt snedkerhåndværk siden 1919

Vores veluddannede og dygtige håndsnedkere er fortrolige med træets muligheder. Vi kender de faglige finesser, der fremhæver detaljerne og træet.

Vores dygtige snedkere lader altid materialets karakter bestemme den endelige finish.

Vi kan lave stort set alt – kontakt Nielsen & Søn, så finder vi den bedste løsning til dig.

Snedkerarbejde – udover det sædvanlige

Nyder du også at lade hånden glide hen over silkeblødt og velbehandlet træ?

Det gør vores snedkere, der altid tager udgangspunkt i træets muligheder og potentiale for at skabe de bedste, smukkeste og mest funktionelle løsninger for dig.

Vi udfører alle typer af snedkeropgaver, men vores speciale er at tage de opgaver, som kræver lidt ekstra – vi skaber en løsning i høj kvalitet, der passer til dit hjem og dit behov. Med eget maskinsnedkeri kan vi stort set klare alle opgaver – også dem, der ikke passer ind i en skabelon.

Giv os et ring på 44 97 09 77, og lad os finde den bedste løsning til dit behov.

Husk … vi sætter en ære i at levere håndværk af høj kvalitet til tiden.

Hos os er der godt at være

Vi er en virksomhed i vækst. En virksomhed, der samler på glade og tilfredse kunder. Men allermest er vi en arbejdsplads, hvor vi sammen sørger for, at der er godt at være – uanset om man er senest ankomne lærling, byggeleder, kontoransat eller mester selv.

Vi tror helt grundlæggende på, at menneskelig trivsel skaber bedre makkerskab og højere faglighed. Derfor går vi op i at være en rummelig, kammeratlig, fagligt udfordrende og anerkendende arbejdsplads. Vi vækster, fordi vi gør os umage.

Vores medarbejdere udgør den største værdi for os.

Vinduer

Vi ved, at køb af nye vinduer kan være en stor investering og en overvældende opgave. Derfor tilbyder vi gratis rådgivning og opmåling til vores kunder, så de kan føle sig trygge i deres købsbeslutning. Vores erfarne og professionelle team vil guide dig gennem hele processen og sikre, at du får de bedste vinduer til dine behov og budget. Vi forstår, at hvert hjem er unikt, og derfor tilbyder vi skræddersyede løsninger tilpasset til din bolig og dine ønsker.

Døre

En dør er meget mere end blot en indgang. Den er dit hjemmes første indtryk og dets sidste forsvar. Vi forstår betydningen af en solid, stilfuld dør, der ikke kun sikrer dit hjem, men også tilføjer et personligt præg på din bolig. Vi ved, at den rigtige dør kan give din bolig personlighed og charme, mens den samtidig tilbyder den nødvendige beskyttelse og sikkerhed.

Loft

Loftets æstetik kan mange gange gøre hele forskellen i et rum. Hos os laver vi flotte kvalitetsløsninger, så loftet fremstår, som en helt unik del af rummet. Der er ofte også mulighed for at kombinere et nyt flot loft med spændende lysindfald. Skal du have lavet et nyt loft, så lad os være din professionelle partner og give dig et bud på, hvordan det kan komme til at se ud – du vil blive positivt overrasket.

Når skaden er sket

Vandskade, stormskade, indbrud … Det er voldsomt, når ens hjem rammes af skader – også selvom forsikringen betaler for udbedringen og håndværkerne står klar. Vi ved, at det er hårdt at bo i et hjem, der er præget af en skade og byggearbejde. Særligt stressende er uvisheden om, hvornår alt igen bliver normalt. 

Derfor vægter vi hastighed og udarbejdelse af en klar plan for udbedring højt, når skaden er anmeldt. Nedenfor kan du se, hvordan vi arbejder med at få dit hjem på højkant efter en forsikringsskade. Og husk … når vi er på sagen, behøver du kun en håndværkspartner. Vi både udfører og koordinerer alle former for arbejde. 

Vores medarbejdere er blandt det bedste i branchen – og de har styr på både håndværk, kommunikation og processer. Det har du fortjent.

Taksering af skaden

En af vores certificerede håndværkstaksatorer besigtiger og fotodokumenterer skaden i dit hjem, hvorefter vi sender vores takseringsrapport til dit forsikringsselskab. Vi gennemgår sammen skadesprocessen.

Godkendelse

Du modtager direkte besked fra os, når dit forsikringsselskab har godkendt vores takseringsrapport. Herefter aftaler vi den videre proces.

Planlægning

Vi gennemgår den godkendte rapport på telefon eller mail. Sammen med dig lægger vi en tidsplan for, hvordan skaden skal udbedres. På store opgaver fungerer Nielsen & Søn ofte som hovedentreprenør og holder styr på hele processen.

Udbedring af skaden

Du har under hele forløbet en fast kontaktperson, som kender din sag i detaljer. Det gælder uanset om din sag er stor eller lille.

Din kontaktperson kan også hjælpe med at give tilbud på opgaver, der ligger udover selve skaden.

Overlevering

Vi slipper først din sag, når vi efter udført arbejde sammen med dig har lavet en fotodokumenteret overlevering til dit forsikringsselskab. Skulle der opstå reklamationer indenfor garantiperioden, skal du kontakte Nielsen & Søn direkte.


En bæredygtig virksomhed

Vi tror på, at bæredygtig vækst skabes i fællesskaber. Det er fællesskabet i medarbejdergruppen, fagligt fællesskab med partnere og fællesskabet med kunder om at skabe løsninger til gavn for fremtidige generationer.

Men fællesskab handler også om at være en del af noget større. Derfor tager vi ansvar for at træffe så bæredygtige valg, som muligt i forhold til virksomhedens vækst, klima, miljø, mennesker og natur.