Skure og udhuse hos Nielsen & Søn

Har du have, kan et skur nærmest være en nødvendighed. Men det kan være svært at finde den unikke løsning, der passer til hus og omgivelser.

Hos Nielsen & Søn har vi stor erfaring med at lave kundetilpassede løsninger og kan bygge kvalitetsskure af enhver type.

Skræddersyede løsninger

Når der skal bygges eksempelvis redskabsrum eller legehus, skal holdbarhed og sikkerhed være i top. På billedet nedenfor ses et redskabsskur i en børnehave.

Gratis rådgivning og opmåling

Med en løsning fra os, er du sikret godt og stilsikkert håndværk, der giver mange års glæde.

Kvalitet er et nøgleord for os, ikke kun i materialevalg, men i allerhøjste grad også i udførelsen. Som kunde hos Nielsen & Søn, er du garanteret et godt produkt i en stærk og solid kvalitet.

Skur

Eksempler på typer af skure

  • Redskabsrum
  • Haveskur
  • Redskabsskur
  • Cykelskur
  • Cykeloverdækning
  • Legehus til børnene
  • Skur i forbindelse med carporten

Vi har den erfaring der skal til, for at yde dig kompetent rådgivning i forbindelse med valg af løsning, så du får et skur, der lever op til dine ønsker og behov. Vi har styr på byggetilladelserne og alt det praktiske.

Kontakt os

Hvis du ønsker et uforpligtende tilbud med en af vores dygtige medarbejdere, så klik på knappen og udfyld kontaktformularen.


Når skaden er sket

Vandskade, stormskade, indbrud … Det er voldsomt, når ens hjem rammes af skader – også selvom forsikringen betaler for udbedringen og håndværkerne står klar. Vi ved, at det er hårdt at bo i et hjem, der er præget af en skade og byggearbejde. Særligt stressende er uvisheden om, hvornår alt igen bliver normalt. 

Derfor vægter vi hastighed og udarbejdelse af en klar plan for udbedring højt, når skaden er anmeldt. Nedenfor kan du se, hvordan vi arbejder med at få dit hjem på højkant efter en forsikringsskade. Og husk … når vi er på sagen, behøver du kun en håndværkspartner. Vi både udfører og koordinerer alle former for arbejde. 

Vores medarbejdere er blandt det bedste i branchen – og de har styr på både håndværk, kommunikation og processer. Det har du fortjent.

Taksering af skaden

En af vores certificerede håndværkstaksatorer besigtiger og fotodokumenterer skaden i dit hjem, hvorefter vi sender vores takseringsrapport til dit forsikringsselskab. Vi gennemgår sammen skadesprocessen.

Godkendelse

Du modtager direkte besked fra os, når dit forsikringsselskab har godkendt vores takseringsrapport. Herefter aftaler vi den videre proces.

Planlægning

Vi gennemgår den godkendte rapport på telefon eller mail. Sammen med dig lægger vi en tidsplan for, hvordan skaden skal udbedres. På store opgaver fungerer Nielsen & Søn ofte som hovedentreprenør og holder styr på hele processen.

Udbedring af skaden

Du har under hele forløbet en fast kontaktperson, som kender din sag i detaljer. Det gælder uanset om din sag er stor eller lille.

Din kontaktperson kan også hjælpe med at give tilbud på opgaver, der ligger udover selve skaden.

Overlevering

Vi slipper først din sag, når vi efter udført arbejde sammen med dig har lavet en fotodokumenteret overlevering til dit forsikringsselskab. Skulle der opstå reklamationer indenfor garantiperioden, skal du kontakte Nielsen & Søn direkte.

Hos os er det
rart at være

Hos os går faglighed og menneskelighed hånd i hånd. Selvom vi er en virksomhed på mere end 100 år, er vi ikke gammeldags. Vi er en moderne arbejdsplads med fokus på trivsel.
Vi er mennesker, der ser dig som menneske og fagperson. Vi forventer, at du tager ejerskab for opgaven og dine kollegaer. At du har lyst til at være en del af et makkerskab, hvor du er med til at gøre dine kollegaer bedre og ikke blot passer dig selv. Vi gør hinanden bedre, fordi vi løfter i flok.