Nielsen & Søn
Vi er en moderne virksomhed
med en lang tradition for fælleskab

Makkerskab med faglighed

 • Vores håndværkere udfører fremragende arbejde – og overholder vores aftaler med kunderne. Altid. 
 • Vores håndværkere vil dig – kunden – det bedste. Derfor involverer vi vores kunder i processerne – vi tager ansvar for, at dit arbejde bliver udført til tiden og i den højeste kvalitet.
 • Vores håndværkere er veluddannede og tager ansvar for din opgave – og hinanden.
 • Vores håndværkere er mennesker, som vi tager ansvar for som arbejdsplads og kollegaer.

Tilfredse håndværkere giver de gladeste kunder. Så enkelt er det faktisk!

Vi trækker på over 100 års erfaring. Vi ved derfor, at vores kunder er mest tilfredse, når deres opgaver udføres af håndværkere, der er stolte af deres faglighed, kan lide deres arbejde, arbejdsplads og kolleger. 

Derfor prioriterer vi vores håndværkers trivsel. Det gør vi i ord – fordi ord skaber kultur. Og det gør vi i handling hver dag på kontoret, på værkstedet og hos vores kunder.

Høj faglighed, troværdighed, empatisk ledelsesstil og fokus på holdånd er det, der kendetegner Nielsen & Søn.

Service- og vedligeholdelsesaftaler

Nielsen & Søn leverer service og vedligeholdelsesaftaler til en lang række boligforeninger på hele Sjælland til stor gensidig tilfredshed. Vi leverer til:

 • Ruderdals Kommune
 • Ballerup Kommune
 • Greve Kommune
 • TDC ejendomme
 • Boligforeningen AAB
 • KAB
 • Miele Professional
 • Almenbo Ballerup
 • Baldersbo

Vores DNA

Derfor eksisterer vi – GRUNDSYN
Makkerskab med faglighed er det der skaber godt håndværk og tilfredse kunder.

Det stræber vi efter – VISION
Vi stræber efter at have de dygtigste og mest tilfredse medarbejdere – så vores kunder oplever os, som den bedste leverandør af tømrer-, snedker- vvs-, maler-, murer-, og entrepriseløsninger med speciale i forsikringsbranchen.

Det gør vi – MISSION
Vi leverer håndværk af allerbedste kvalitet udført af håndværkere, der er glade for at arbejde hos os! Vores medarbejdere er fagligt blandt de allerbedste og oplever at blive set og hørt, som mennesker og håndværkere. Gennem makkerskab, høj faglighed, medansvar og fokus på smidige processer, skaber vores medarbejdere de bedste løsninger for vores kunder.


Vi tror på læring og kollegaskab

Hos Nielsen & Søn koordinerer vi tømrer-, snedker-, vvs-, maler og murerarbejde. Vi udfører specialopgaver på vores eget snedkerværksted. Vi har gode og nære samarbejdspartnere, der hjælper os med de fagområder, vi ikke selv har i virksomheden. Vi rådgiver dig fra start til slut – og har kontrol med arbejdet i hele processen. 

Det har du fortjent.

Det er jo heller ikke for ingenting, at vi i september 2021 blev kåret som Årets Totalentreprenør af Anmeld Håndværker. Den kåring kan vi takke vores fantastiske medarbejdere for. Det er dem, der hver dag året rundt tager ansvar for proces, opgave og hinanden. Det er deres fortjeneste.

Vi baserer vores tilgang til medarbejdere og kunder på historie og erfaring – og ikke mindst et grundlæggende ønske om at være en arbejdsplads, der ansætter fagligt dygtige håndværkere, passer på dem og er stolt af at sende dem ud til vores kunder.

Man kan sige, at vi i dag er en virksomhed, der dels holder fast i de gamle dyder; arbejdet skal være i orden og en aftale er en aftale. Dels hele tiden har fokus på at rydde ud i de gamle “dårlige vaner” om alt for hård omgangstone og nedslidning, som historisk har kendetegnet håndværksbranchen.
Vi bygger på de gamle dyder, men vi er samtidig for længst trådt ind i nutiden.

Hverdagen blandt medarbejderne på Yderholmen 19 og ude hos vores kunder er præget af venskab, fællesskab og masser af grin. Vi nyder at omgås hinanden i en uformel tone, hvor kammeratlige drillerier, humor og glæde fylder en masse samtidig med, at vi respekterer hinandens forskelligheder. 

Vi tror på, at gode grin, hjælpsomhed og godt kollegaskab skaber mere læring, fællesskab og faglig trivsel end gammeldags hierarki.

Mere end 100 år har lært os noget om håndværk og mennesker

Nielsen & Søn udspringer af Johan Nielsens Tømrer og maskinsnedkeri, der blev etableret i 1919 i den gamle bymidte i Ballerup by. Et par generationsskifter senere landede virksomheden i hænderne på Martin Nielsen Binelli, som har moderniseret virksomheden både fagligt og menneskeligt.

Siden 2002 har Nielsen & Søn ligget på Yderholmen 19 i Ballerup. 

Vores store lyse lokaler er netop i 2021 blevet renoveret med trivsel og bæredygtighed i fokus. I dag huser lokalerne lager, produktion og administration.

Tidslinje

1919

Johan Nielsens Tømrer og maskinsnedkeri blev etableret i 1919 i lejedelse lokaler i den gamle bymidte i Ballerup by.

1963

Poul Nielsen blev i 1963 ejer af det familieejede firma, der efterfølgende ændrede firmanavn til Johan Nielsen og Søn.

1983

I 1983 blev Jørgen Nielsen den tredje ejer af firmaet. Ved dette generationsskifte ændrede firmaet navn til Johan Nielsen & Søn Eftf. ved Jørgen Nielsen.

2002

I 2002 flyttede virksomheden til Yderholmen 19 Ballerup.

2010

I 2010 overtog den nuværende ejer, Martin Nielsen Binelli, virksomheden. 10 – 15 ansatte.

2018

I 2018 vinder virksomheden den første Gazellepris. 25 – 36 ansatte.

2019

Virksomheden fejrer 100 – års jubilæum. 60 ansatte.

2020

Virksomheden vinder endnu en Gazellepris og udvider med en VVS – afdeling. 50 ansatte.

2021

Vinder endnu en Gazellepris. Udvidelse af kontor med 1. sal og personaleteam. Vinder af Anmeld Håndværker Total entreprenør +20 ansatte. 70 ansatte.

2022

Finalist af Anmeld Håndværker Total Entreprenør +10 ansatte. 65 ansatte.

2023

Finalist af Anmeld Håndværker Total Entreprenør +20 ansatte. 75 ansatte.

Opkøb af Birksøhuse.

2024

De første bjælkehuse projekter bliver skudt i gang. 70 ansatte.


En bæredygtig virksomhed

Vi tror på, at bæredygtig vækst skabes i fællesskaber. Det er fællesskabet i medarbejdergruppen, fagligt fællesskab med partnere og fællesskabet med kunder om at skabe løsninger til gavn for fremtidige generationer.

Men fællesskab handler også om at være en del af noget større. Derfor tager vi ansvar for at træffe så bæredygtige valg, som muligt i forhold til virksomhedens vækst, klima, miljø, mennesker og natur.Kontakt


Formål
Tak for din henvendelse.
Vi vender tilbage hurtigst muligt.