Vi tager murerskeen i den rigtige hånd hos Nielsen & Søn

Vores murerteam har mange års erfaring og ved, hvordan de bedst løser dine opgaver – uanset om de er små eller store.

Murerarbejde – både stort og småt

Vores murerteam har mange års erfaring, så du kan trygt overlade dine mureropgaver til os. Både som selvstændige mindre opgaver – eller som en del af en større entreprise. 

Vi kan eksempelvis hjælpe med:

  • Forsikringsskader
  • Servicemurer
  • Små reparationer af eksisterende murværk
  • Badeværelser

Lad os tage en snak om dine behov. Så finder vi en løsning sammen.

Murer Nielsen & Søn

Vi spænder bredere, end du tror

Vi kan løse de fleste opgaver til perfektion hos Nielsen & Søn. Og ikke bare dem, der drejer sig om klassiske tømrer og snedkeropgaver, men også større eller mindre mureropgaver.

Det kan vi dels, fordi vores mange ansatte er veluddannede og blandt branchens dygtigste. Dels, fordi vi som projektstyrende entreprenør har et tæt samarbejde med underleverandører af håndværksydelser. 

Vi kan fx også hjælpe dig med malerarbejde, forsikringsskader, nyt køkken, badeværelse, udbedring af vandskader, indbrudssikring af vinduer og døre og meget mere.


En bæredygtig virksomhed

Vi tror på, at bæredygtig vækst skabes i fællesskaber. Det er fællesskabet i medarbejdergruppen, fagligt fællesskab med partnere og fællesskabet med kunder om at skabe løsninger til gavn for fremtidige generationer.

Men fællesskab handler også om at være en del af noget større. Derfor tager vi ansvar for at træffe så bæredygtige valg, som muligt i forhold til virksomhedens vækst, klima, miljø, mennesker og natur.Kontakt


Formål
Tak for din henvendelse.
Vi vender tilbage hurtigst muligt.