Maler – Få et smukt udtryk
med farver og glans

Intet kan ændre udtrykket i et hjem eller et lokale, så meget som at få malet vægge, lofter eller træværk.
Maling og tapet skaber helt nye rammer for dit liv og dit arbejde.

Vi fuldender dit projekt med pensel og rulle

Intet kan ændre udtrykket i et hjem eller et lokale så meget som at få malet vægge, lofter eller træværk. 

Vi har løst maleropgaver for private og virksomheder i snart 100 år. Så vi ved, at alle opgaver er unikke – uanset om det gælder maling af private stuer, vinduer, facader, køkkener, træværk, skure eller måske opsættelse af smukke tapeter.

Derfor går vi altid til arbejdet med professionalisme og nysgerrighed. Vores uddannede og erfarne malere sætter en ære i at rådgive dig om farve, glans, struktur, tapet,  så du ender med den løsning, du bliver allermest tilfreds med.  

Husk … vi sætter en ære i at levere håndværk af høj kvalitet til tiden.

Hos os er der godt at være

Vi er en virksomhed i vækst. En virksomhed, der samler på glade og tilfredse kunder. Men allermest er vi en arbejdsplads, hvor vi sammen sørger for, at der er godt at være – uanset om man er senest ankomne lærling, byggeleder, kontoransat eller mester selv.

Vi tror helt grundlæggende på, at menneskelig trivsel skaber bedre makkerskab og højere faglighed. Derfor går vi op i at være en rummelig, kammeratlig, fagligt udfordrende og anerkendende arbejdsplads.

Vores medarbejdere udgør den største værdi for os.

Når skaden er sket

Vandskade, stormskade, indbrud … Det er voldsomt, når ens hjem rammes af skader – også selvom forsikringen betaler for udbedringen og håndværkerne står klar. Vi ved, at det er hårdt at bo i et hjem, der er præget af en skade og byggearbejde. Særligt stressende er uvisheden om, hvornår alt igen bliver normalt. 

Derfor vægter vi hastighed og udarbejdelse af en klar plan for udbedring højt, når skaden er anmeldt. Nedenfor kan du se, hvordan vi arbejder med at få dit hjem på højkant efter en forsikringsskade. Og husk … når vi er på sagen, behøver du kun en håndværkspartner. Vi både udfører og koordinerer alle former for arbejde. 

Vores medarbejdere er blandt det bedste i branchen – og de har styr på både håndværk, kommunikation og processer. Det har du fortjent.

Taksering af skaden

En af vores certificerede håndværkstaksatorer besigtiger og fotodokumenterer skaden i dit hjem, hvorefter vi sender vores takseringsrapport til dit forsikringsselskab. Vi gennemgår sammen skadesprocessen.

Godkendelse

Du modtager direkte besked fra os, når dit forsikringsselskab har godkendt vores takseringsrapport. Herefter aftaler vi den videre proces.

Planlægning

Vi gennemgår den godkendte rapport på telefon eller mail. Sammen med dig lægger vi en tidsplan for, hvordan skaden skal udbedres. På store opgaver fungerer Nielsen & Søn ofte som hovedentreprenør og holder styr på hele processen.

Udbedring af skaden

Du har under hele forløbet en fast kontaktperson, som kender din sag i detaljer. Det gælder uanset om din sag er stor eller lille.

Din kontaktperson kan også hjælpe med at give tilbud på opgaver, der ligger udover selve skaden.

Overlevering

Vi slipper først din sag, når vi efter udført arbejde sammen med dig har lavet en fotodokumenteret overlevering til dit forsikringsselskab. Skulle der opstå reklamationer indenfor garantiperioden, skal du kontakte Nielsen & Søn direkte.

Hos os er det
rart at være

Hos os går faglighed og menneskelighed hånd i hånd. Selvom vi er en virksomhed på mere end 100 år, er vi ikke gammeldags. Vi er en moderne arbejdsplads med fokus på trivsel.
Vi er mennesker, der ser dig som menneske og fagperson. Vi forventer, at du tager ejerskab for opgaven og dine kollegaer. At du har lyst til at være en del af et makkerskab, hvor du er med til at gøre dine kollegaer bedre og ikke blot passer dig selv. Vi gør hinanden bedre, fordi vi løfter i flok.