Junckers gulve hos Nielsen & Søn

Junckers gulve – et gulv for livet.

Billederne herunder er blandt andet fra Junckers

I 2014 blev vi hos Nielsen & Søn certificeret gulvlægger for Junckers.

Junckers gulve er kendt for deres massive gulve, i meget høj kvalitet. Junckers blev grundlagt i Danmark 1930’erne og har i dag en bred vifte af egenproducerede produkter og et velfunderet renommé med stort fokus på miljø og kvalitet. Kvaliteten er høj hos Junckers, og du kan næsten ikke slide gulvet op.

Klassisk kvalitet

Der er forskel på gulve. Junckers benytter udelukkende massivt træ i højeste kvalitet. Derfor er de også rigtig gode at gode til renoveringsopgaver, hvor de fremstår som det originale gulv. Og fordi Junckers har eksisteret i så mange år, støder vi indimellem på gamle Junckers gulv, der skal renoveres, og så er det en fordel at kunne bruge originalen.

Forskellen på massive trægulve og lamel trægulve

Massivt trægulv er et gulv, der er fremstillet af 100 % træ. De hele massive træplanker giver et smukt gulv, der kan slibes om nødvendigt og behandles på forskellige måder.

Lamel trægulv er et gulv, der er opbygget i tre lag; et øverst slidlag, et kernelag, som typisk er opbygget af en hård træplade af 3-5 mm. træ, som limes ovenpå en spånplade og en afbalancerende bund.


Sorter af træ, Junckers benytter

Bøg

Ahorn

Ask

Eg

Junckers forskellige massive trægulve

Plankegulv

Parketgulv

Sildebensparket (stavparket)

Dobbelt sildebensparket

Hexparket


Kontakt os

Hvis du ønsker en uforpligtende samtale med en af vores dygtige medarbejdere, så klik på knappen og udfyld vores kontaktformular.

Når skaden er sket

Vandskade, stormskade, indbrud … Det er voldsomt, når ens hjem rammes af skader – også selvom forsikringen betaler for udbedringen og håndværkerne står klar. Vi ved, at det er hårdt at bo i et hjem, der er præget af en skade og byggearbejde. Særligt stressende er uvisheden om, hvornår alt igen bliver normalt. 

Derfor vægter vi hastighed og udarbejdelse af en klar plan for udbedring højt, når skaden er anmeldt. Nedenfor kan du se, hvordan vi arbejder med at få dit hjem på højkant efter en forsikringsskade. Og husk … når vi er på sagen, behøver du kun en håndværkspartner. Vi både udfører og koordinerer alle former for arbejde. 

Vores medarbejdere er blandt det bedste i branchen – og de har styr på både håndværk, kommunikation og processer. Det har du fortjent.

Taksering af skaden

En af vores certificerede håndværkstaksatorer besigtiger og fotodokumenterer skaden i dit hjem, hvorefter vi sender vores takseringsrapport til dit forsikringsselskab. Vi gennemgår sammen skadesprocessen.

Godkendelse

Du modtager direkte besked fra os, når dit forsikringsselskab har godkendt vores takseringsrapport. Herefter aftaler vi den videre proces.

Planlægning

Vi gennemgår den godkendte rapport på telefon eller mail. Sammen med dig lægger vi en tidsplan for, hvordan skaden skal udbedres. På store opgaver fungerer Nielsen & Søn ofte som hovedentreprenør og holder styr på hele processen.

Udbedring af skaden

Du har under hele forløbet en fast kontaktperson, som kender din sag i detaljer. Det gælder uanset om din sag er stor eller lille.

Din kontaktperson kan også hjælpe med at give tilbud på opgaver, der ligger udover selve skaden.

Overlevering

Vi slipper først din sag, når vi efter udført arbejde sammen med dig har lavet en fotodokumenteret overlevering til dit forsikringsselskab. Skulle der opstå reklamationer indenfor garantiperioden, skal du kontakte Nielsen & Søn direkte.

Hos os er det
rart at være

Hos os går faglighed og menneskelighed hånd i hånd. Selvom vi er en virksomhed på mere end 100 år, er vi ikke gammeldags. Vi er en moderne arbejdsplads med fokus på trivsel.
Vi er mennesker, der ser dig som menneske og fagperson. Vi forventer, at du tager ejerskab for opgaven og dine kollegaer. At du har lyst til at være en del af et makkerskab, hvor du er med til at gøre dine kollegaer bedre og ikke blot passer dig selv. Vi gør hinanden bedre, fordi vi løfter i flok.