Junckers gulve hos Nielsen & Søn

Junckers gulve – et gulv for livet.

Billederne herunder er blandt andet fra Junckers

I 2014 blev vi hos Nielsen & Søn certificeret gulvlægger for Junckers.

Nielsen & Søn er meget begejstrede for at være certificerede gulvlægger for Junckers. Junckers gulve er kendt for deres massive gulve, i meget høj kvalitet. Junckers blev grundlagt i Danmark 1930’erne og har i dag en bred vifte af egenproducerede produkter og et velfunderet renommé med stort fokus på miljø og kvalitet. Kvaliteten er i top hos Junckers, og du kan næsten ikke slide gulvet op, da de er produceret i materiale, som er så slidstærkt, at det har en holdbarhed, som er evig lang.

Klassisk kvalitet

Når det er vi snakker om gulve, så er der et hav af muligheder at vælge imellem. Ligesom med alt andet er der stor forskel på kvaliteten af de enkelte gulve. Nogle kan klare masser slid, hvor andre er mere sarte, og man skal derfor være mere påpasselig, for at kunne holde sine gulve pæne i lang tid.

Junckers benytter udelukkende massivt træ i højeste kvalitet. Derfor er de også rigtig gode at gode til renoveringsopgaver, hvor de fremstår, som det originale gulv. Og fordi Junckers har eksisteret i så mange år, støder vi indimellem på gamle Junckers gulv, der skal renoveres, og så er det en fordel at kunne bruge originalen.

Junckers tilbyder forskellige slags trægulve, de har netop et udvalg der passer til en hver smag, du kan tjekke deres forskellige muligheder ud her.

Forskellen på massive trægulve og lamel trægulve

Massivt trægulv er et gulv, der er fremstillet af 100 % træ. De hele massive træplanker giver et smukt gulv, der kan slibes om nødvendigt og behandles på forskellige måder.

Lamel trægulv er et gulv, der er opbygget i tre lag; et øverst slidlag, et kernelag, som typisk er opbygget af en hård træplade af 3-5 mm. træ, som limes ovenpå en spånplade og en afbalancerende bund.

Vi tilbyder Junckers gulve i mange sorter

Hos Nielsen & Søn er vi specialister i at lægge Junckers gulve, og vi er stolte over at tilbyde vores kunder et bredt udvalg af høj kvalitet, massive trægulve. Vores udvalg omfatter træsorter som:

  • Bøg: Kendt for sin holdbarhed og varme nuancer, er bøg et fremragende valg for et tidløst og slidstærkt gulv.
  • Ahorn: Med sin lyse farve og fine korn, tilfører ahorn en følelse af åbenhed og lys til ethvert rum.
  • Ask: Ask er populær for sin styrke og unikke korn, hvilket gør det til et perfekt valg for et markant og langvarigt gulv.
  • Eg: En klassiker, eg udstråler styrke og holdbarhed og tilbyder et tidløst look.

Vi tilbyder Junckers gulve i mange sorter

Som certificeret gulvlægger for Junckers tilbyder vi flere forskellige stilarter af Junckers massive trægulve, som passer til alle typer hjem og smag:

  1. Plankegulv: Vores plankegulve er enkle og elegante, fremhæver træets naturlige skønhed.
  2. Parketgulv: Disse gulve er en favorit for deres klassiske udseende og evnen til at tilføre karakter til et rum.
  3. Sildebensparket (stavparket): En tidløs og klassisk stil, der tilføjer en følelse af tradition og historie.
  4. Dobbelt Sildebensparket: En mere kompleks variant, der tilfører ekstra dimension og dybde.
  5. Hexparket: En unik, moderne løsning, der kombinerer traditionelt håndværk med moderne æstetik.

Vi tilbyder en bred vifte af serviceydelser 

Hos Nielsen & Søn tilbyder vi mange forskellige serviceydelser. Udover vores hovedområder udfører vi også forskellige maleropgaver.

Vores professionelle team er også specialiseret inden for: 

Uanset om du ønsker en frisk facade, en opdateret indendørs stemning eller blot en opfriskning af døre og vinduer, sørger vi hos Nielsen & Søn for at leverer kvalitet.

Professionel maler

En bæredygtig virksomhed

Vi tror på, at bæredygtig vækst skabes i fællesskaber. Det er fællesskabet i medarbejdergruppen, fagligt fællesskab med partnere og fællesskabet med kunder om at skabe løsninger til gavn for fremtidige generationer.

Men fællesskab handler også om at være en del af noget større. Derfor tager vi ansvar for at træffe så bæredygtige valg, som muligt i forhold til virksomhedens vækst, klima, miljø, mennesker og natur.Kontakt


Formål
Tak for din henvendelse.
Vi vender tilbage hurtigst muligt.