Plankegulv hos Nielsen & Søn

Få en løsning, der passer til boligen.

Plankegulv

Et plankegulv fra Nielsen & Søn er ikke blot et gulv – det er typisk en investering til dit hjem. Et gulv er noget som skal holde i lang tid, og derfor skal man ofte på jagt efter et gulv der er slidstærkt. Med vores fokus på kun at bruge massive kvalitetsplanker sikrer vi, at dit gulv ikke bare ser fantastisk ud, men også tåler at blive brugt i gennem en lang årrække. Den måde, hvorpå plankerne lægges parallelt i rummet, skaber en følelse af rummelighed og ensartethed, hvilket komplementerer enhver indretningsstil.

Vælger du lamelplanker, tilbyder vi ligeledes en løsning, der kombinerer æstetik med praktisk funktionalitet. Uanset dit valg, garanterer vi et gulv, der bidrager til en følelse af elegance og kvalitet i dit private hjem eller erhvervslokale. Lad os hos Nielsen & Søn hjælpe dig med at realisere dit drømmegulv.

Solidt og smukt

Et plankegulv fra Nielsen & Søn er indbegrebet af både styrke og skønhed. De massive planker, som vi omhyggeligt udvælger, sikrer ikke blot en imponerende og holdbar overflade, men tilfører også rummet en unik karakter og varme. Med en bred palette af længder og bredder til rådighed, sørger vi for, at dit gulv komplementerer rummets dimensioner og dit personlige æstetiske udtryk.

Vores fokus på kvalitet og detaljer garanterer, at dit plankegulv bliver mere end blot en del af dit hjem – det bliver en central del af dit hjems historie og atmosfære.

Nielsen & Søn sørger for at hjælpe dig med at finde de helt rigtige planker i en kvalitet og et design, der passer til dig og dit behov.

Billedet er fra Junckers A/S

Stilren kvalitet

Plankegulve er en flot og klassisk lægning af gulve. Man lægger de lange planker parallelt i rummet. De kan også lægges som lameller, hvilket giver et anderledes spænde udtryk.

De planker, som vi bruger er altid i den bedste kvalitet. Nielsen & søn hjælper med at finde de rigtige planker i en kvalitet og et design, der passer til de rum, de skal etableres i.

Billedet er fra Junckers A/S

Vi tilbyder også en bred vifte af serviceydelser 

Hos Nielsen & Søn tilbyder vi mange forskellige serviceydelser. Udover vores hovedområder udfører vi også forskellige maleropgaver.

Vores professionelle team er også specialiseret inden for: 

Uanset om du ønsker en frisk facade, en opdateret indendørs stemning eller blot en opfriskning af døre og vinduer, sørger vi hos Nielsen & Søn for at leverer kvalitet.

Professionel maler

Kontakt os

Kontakt os i dag for at få mere information, planlægge en konsultation eller anmode om et uforpligtende tilbud. Vi monterer nye gulve, men reparerer også gamle gulve, så de får et nyt og frisk look. Vores venlige og kompetente team af eksperter står klar til at hjælpe dig med at træffe de rigtige valg og realisere dine gulvprojekter. Vi lytter til dine behov, præferencer og budget og tilbyder skræddersyede løsninger, der passer til dig.

Vi prioriterer gennemsigtighed og kvalitet i vores arbejde. Vores priser er konkurrencedygtige, og vi går ikke på kompromis med håndværket eller materialernes kvalitet. Vi arbejder med pålidelige leverandører og bruger kun materialer af højeste standard. Vores dygtige team er erfarne og uddannede inden for deres felt. Vi sikrer, at alle gulve monteres korrekt og opfylder de nødvendige sikkerhedsstandarder.


En bæredygtig virksomhed

Vi tror på, at bæredygtig vækst skabes i fællesskaber. Det er fællesskabet i medarbejdergruppen, fagligt fællesskab med partnere og fællesskabet med kunder om at skabe løsninger til gavn for fremtidige generationer.

Men fællesskab handler også om at være en del af noget større. Derfor tager vi ansvar for at træffe så bæredygtige valg, som muligt i forhold til virksomhedens vækst, klima, miljø, mennesker og natur.Kontakt


Formål
Tak for din henvendelse.
Vi vender tilbage hurtigst muligt.