Plankegulv hos Nielsen & Søn

Få en løsning, der passer til boligen.

Plankegulv

Et plankegulv fra Nielsen & Søn er ikke blot et gulv – det er typisk en investering til dit hjem. Et gulv er noget som skal holde i lang tid, og derfor skal man ofte på jagt efter et gulv der er slidstærkt. Med vores fokus på kun at bruge massive kvalitetsplanker sikrer vi, at dit gulv ikke bare ser fantastisk ud, men også tåler at blive brugt i gennem en lang årrække. Den måde, hvorpå plankerne lægges parallelt i rummet, skaber en følelse af rummelighed og ensartethed, hvilket komplementerer enhver indretningsstil.

Vælger du lamelplanker, tilbyder vi ligeledes en løsning, der kombinerer æstetik med praktisk funktionalitet. Uanset dit valg, garanterer vi et gulv, der bidrager til en følelse af elegance og kvalitet i dit private hjem eller erhvervslokale. Lad os hos Nielsen & Søn hjælpe dig med at realisere dit drømmegulv.

Solidt og smukt

Et plankegulv fra Nielsen & Søn er indbegrebet af både styrke og skønhed. De massive planker, som vi omhyggeligt udvælger, sikrer ikke blot en imponerende og holdbar overflade, men tilfører også rummet en unik karakter og varme. Med en bred palette af længder og bredder til rådighed, sørger vi for, at dit gulv komplementerer rummets dimensioner og dit personlige æstetiske udtryk.

Vores fokus på kvalitet og detaljer garanterer, at dit plankegulv bliver mere end blot en del af dit hjem – det bliver en central del af dit hjems historie og atmosfære.

Nielsen & Søn sørger for at hjælpe dig med at finde de helt rigtige planker i en kvalitet og et design, der passer til dig og dit behov.

Billedet er fra Junckers A/S

Stilren kvalitet

Plankegulve er en flot og klassisk lægning af gulve. Man lægger de lange planker parallelt i rummet. De kan også lægges som lameller, hvilket giver et anderledes spænde udtryk.

De planker, som vi bruger er altid i den bedste kvalitet. Nielsen & søn hjælper med at finde de rigtige planker i en kvalitet og et design, der passer til de rum, de skal etableres i.

Billedet er fra Junckers A/S

Kontakt os

Kontakt os i dag for at få mere information, planlægge en konsultation eller anmode om et uforpligtende tilbud. Vi monterer nye gulve, men reparerer også gamle gulve, så de får et nyt og frisk look. Vores venlige og kompetente team af eksperter står klar til at hjælpe dig med at træffe de rigtige valg og realisere dine gulvprojekter. Vi lytter til dine behov, præferencer og budget og tilbyder skræddersyede løsninger, der passer til dig.

Vi prioriterer gennemsigtighed og kvalitet i vores arbejde. Vores priser er konkurrencedygtige, og vi går ikke på kompromis med håndværket eller materialernes kvalitet. Vi arbejder med pålidelige leverandører og bruger kun materialer af højeste standard. Vores dygtige team er erfarne og uddannede inden for deres felt. Vi sikrer, at alle gulve monteres korrekt og opfylder de nødvendige sikkerhedsstandarder.

Når skaden er sket

Vandskade, stormskade, indbrud … Det er voldsomt, når ens hjem rammes af skader – også selvom forsikringen betaler for udbedringen og håndværkerne står klar. Vi ved, at det er hårdt at bo i et hjem, der er præget af en skade og byggearbejde. Særligt stressende er uvisheden om, hvornår alt igen bliver normalt. 

Derfor vægter vi hastighed og udarbejdelse af en klar plan for udbedring højt, når skaden er anmeldt. Nedenfor kan du se, hvordan vi arbejder med at få dit hjem på højkant efter en forsikringsskade. Og husk … når vi er på sagen, behøver du kun en håndværkspartner. Vi både udfører og koordinerer alle former for arbejde. 

Vores medarbejdere er blandt det bedste i branchen – og de har styr på både håndværk, kommunikation og processer. Det har du fortjent.

Taksering af skaden

En af vores certificerede håndværkstaksatorer besigtiger og fotodokumenterer skaden i dit hjem, hvorefter vi sender vores takseringsrapport til dit forsikringsselskab. Vi gennemgår sammen skadesprocessen.

Godkendelse

Du modtager direkte besked fra os, når dit forsikringsselskab har godkendt vores takseringsrapport. Herefter aftaler vi den videre proces.

Planlægning

Vi gennemgår den godkendte rapport på telefon eller mail. Sammen med dig lægger vi en tidsplan for, hvordan skaden skal udbedres. På store opgaver fungerer Nielsen & Søn ofte som hovedentreprenør og holder styr på hele processen.

Udbedring af skaden

Du har under hele forløbet en fast kontaktperson, som kender din sag i detaljer. Det gælder uanset om din sag er stor eller lille.

Din kontaktperson kan også hjælpe med at give tilbud på opgaver, der ligger udover selve skaden.

Overlevering

Vi slipper først din sag, når vi efter udført arbejde sammen med dig har lavet en fotodokumenteret overlevering til dit forsikringsselskab. Skulle der opstå reklamationer indenfor garantiperioden, skal du kontakte Nielsen & Søn direkte.

Hos os er det
rart at være

Hos os går faglighed og menneskelighed hånd i hånd. Selvom vi er en virksomhed på mere end 100 år, er vi ikke gammeldags. Vi er en moderne arbejdsplads med fokus på trivsel.
Vi er mennesker, der ser dig som menneske og fagperson. Vi forventer, at du tager ejerskab for opgaven og dine kollegaer. At du har lyst til at være en del af et makkerskab, hvor du er med til at gøre dine kollegaer bedre og ikke blot passer dig selv. Vi gør hinanden bedre, fordi vi løfter i flok.