Renovering af døre hos Nielsen & Søn

Renovering af dør, dørtrin, dørblad, fyldning. Sikrer at døren lukker ordentligt. Også tætning af døre i forbindelse med træk og utætheder.

Indvendige døre

Hos Nielsen & Søn forstår vi, at indvendige døre spiller en afgørende rolle i både funktionalitet og æstetik i et hjem eller en erhvervsbygning. Vores ekspertise inden for levering og montering af døre strækker sig langt ud over standardløsninger. Vi tilbyder en bred vifte af døre, der passer til ethvert behov og designønske:

 • Fyldningsdøre: Vores fyldningsdøre er et populært valg i hovedstadsområdet, hvor de bidrager til at bevare områdets historiske og arkitektoniske charme. Disse døre tilføjer en følelse af tradition og elegance til enhver bygning.
 • Kanaldøre: For mere moderne konstruktioner anbefaler vi ofte vores kanaldøre, som tilbyder en mere nutidig æstetik uden at gå på kompromis med kvalitet. Anvendes ofte i nyere huse.
 • Branddøre: Sikkerheden er også en vigtig faktor i vores dørvalg. Vores branddøre er ideelle til at skabe en sikker adskillelse mellem boliger og som brandskel. Vi rådgiver gerne om de bedste løsninger til dine sikkerhedsbehov. Hvis I er i tvivl, kan søge rådgivning hos os hos Nielsen & Søn.
 • Vådrumsdøre: Ligeledes er vores vådrumsdøre designet til at modstå fugt og vand, hvilket gør dem perfekte til badeværelser og svømmehaller.
 • Skydedøre: For dem, der ønsker en mere moderne og pladsbesparende løsning, tilbyder vi skydedøre, som kan bygges ind i væggen eller monteres uden på. Disse døre er en fremragende måde at spare plads på og samtidig tilføje et stilfuldt element til rummet. Bygges ofte ind i en væg eller kan sidde uden på væggen. Vores skydedøre fås både med og uden glas (som ses på billedet til højre), afhængigt af dine præferencer og rummets behov.

Udvendige døre

Vi hos Nielsen & Søn, gør vi os i at levere skræddersyede løsninger for udvendige døre, som ikke blot forbedre hjemmets funktionalitet og sikkerhed, men også dets ydre æstetik. Alle typer døre leveres, monteres og tilpasses. Vi leverer kun DVC godkendte døre af kvalitet, som vi kan stå inde for:

 • Trædøre: Få taget mål og leveret døre, der passer til jeres behov.
 • Træ/alu døre: Vælg vedligeholdelsesfrie døre, hvis du ønsker minimal vedligeholdelse af dine døre.
 • Jerndøre: I forbindelse med sikring og brand og ved beskyttelse mod hærværk anvender man ofte jerndøre.
 • Hoveddøre: Findes i alle former, med og uden glas og fyldninger og profiler.
 • Skydedøre: En skydedør vælger man som regel når der ikke er meget plads eller til en tagterrasse, hvor der ikke er plads til at dørene vender udad.
 • Altandøre og terrassedøre: Altandøre er lidt lettere døre end hoveddøre. Man anvender altandøre og terrassedøre, fordi de giver mere lys og luft. Især ved terrassedøre, skal man tænke en del på sikkerheden mod indbrud og eventuelt lave ekstra foranstaltninger, da døren ellers er mindre sikker end en hoveddør.
 • Gadedøre: Få udskiftet gadedørene til nye, når de gamle er ved at være for slidte og skæve, eller I skal have nyt dørtelefonanlæg. I får råd og vejledning om, hvilke typer døre, der passer ind til jeres ejendom samt dørenes holdbarhed og sikkerhed.
 • Foldedøre: Bruges ofte ved altaner og cafeer, hvor man ønsker at altan og stue eller terrasse skal gå ud i et.

Køb af døre

Når du vælger at købe døre gennem Nielsen & Søn, får du mere end bare en dør; du får en fuldendt serviceoplevelse. Du kan købe dine døre med fuld rabat fra fabrikken. Samme pris, men uden alt besværet.

Fra det første trin med en nøjagtig opmåling til det sidste trin med en professionel montering, sørger vi for, at hele processen er problemfri og tilpasset dine unikke behov. Vores mål er at fjerne stress og usikkerhed, som ofte følger med køb og montering af nye døre.

Hos Nielsen & Søn er vi dedikerede til at levere døre, der ikke kun er smukke, men også funktionelle og holdbare. Vi forstår betydningen af en dør, der harmonerer med dit hjem og din livsstil, og derfor tilbyder vi et bredt udvalg af stilarter, fra klassisk til moderne. Vores døre er designet til at forbedre både dit hjemmes æstetik og sikkerhed.

Vores engagement i kvalitet betyder, at vi nøje udvælger vores materialer og leverandører. Vi tror på, at kvalitetsmaterialer og håndværk går hånd i hånd, og det er denne filosofi, der gør vores døre til noget særligt. Med Nielsen & Søn kan du stole på, at du får en dør, der er bygget til at vare, med et tidløst design, der vil glæde dig i mange år fremover.

Når skaden er sket

Vandskade, stormskade, indbrud … Det er voldsomt, når ens hjem rammes af skader – også selvom forsikringen betaler for udbedringen og håndværkerne står klar. Vi ved, at det er hårdt at bo i et hjem, der er præget af en skade og byggearbejde. Særligt stressende er uvisheden om, hvornår alt igen bliver normalt. 

Derfor vægter vi hastighed og udarbejdelse af en klar plan for udbedring højt, når skaden er anmeldt. Nedenfor kan du se, hvordan vi arbejder med at få dit hjem på højkant efter en forsikringsskade. Og husk … når vi er på sagen, behøver du kun en håndværkspartner. Vi både udfører og koordinerer alle former for arbejde. 

Vores medarbejdere er blandt det bedste i branchen – og de har styr på både håndværk, kommunikation og processer. Det har du fortjent.

Taksering af skaden

En af vores certificerede håndværkstaksatorer besigtiger og fotodokumenterer skaden i dit hjem, hvorefter vi sender vores takseringsrapport til dit forsikringsselskab. Vi gennemgår sammen skadesprocessen.

Godkendelse

Du modtager direkte besked fra os, når dit forsikringsselskab har godkendt vores takseringsrapport. Herefter aftaler vi den videre proces.

Planlægning

Vi gennemgår den godkendte rapport på telefon eller mail. Sammen med dig lægger vi en tidsplan for, hvordan skaden skal udbedres. På store opgaver fungerer Nielsen & Søn ofte som hovedentreprenør og holder styr på hele processen.

Udbedring af skaden

Du har under hele forløbet en fast kontaktperson, som kender din sag i detaljer. Det gælder uanset om din sag er stor eller lille.

Din kontaktperson kan også hjælpe med at give tilbud på opgaver, der ligger udover selve skaden.

Overlevering

Vi slipper først din sag, når vi efter udført arbejde sammen med dig har lavet en fotodokumenteret overlevering til dit forsikringsselskab. Skulle der opstå reklamationer indenfor garantiperioden, skal du kontakte Nielsen & Søn direkte.

Hos os er det
rart at være

Hos os går faglighed og menneskelighed hånd i hånd. Selvom vi er en virksomhed på mere end 100 år, er vi ikke gammeldags. Vi er en moderne arbejdsplads med fokus på trivsel.
Vi er mennesker, der ser dig som menneske og fagperson. Vi forventer, at du tager ejerskab for opgaven og dine kollegaer. At du har lyst til at være en del af et makkerskab, hvor du er med til at gøre dine kollegaer bedre og ikke blot passer dig selv. Vi gør hinanden bedre, fordi vi løfter i flok.