Renovering og istandsættelse af vinduer

Kan dine gamle vinduer ikke rigtig åbnes og lukkes mere, eller hænger de? Så er det en god ide at få dem tilpasset og smurt, så de fungerer igen.

Vi kigger på dine vinduer og finder en løsning, så dine gamle vinduer kommer til at fungere godt igen og lukker af for kulde og vind.

Få bedre indeklima og spar på varmeregningen

Hvis dine vinduer er fortærede og utætte, kan der være store fordele ved at få dem sat i stand eller udskiftet. Indeklimaet bliver bedre og du behøver ikke at spilde penge på varme til fuglene udenfor.

Du slipper for træk og kuldebroer og med et sundere indeklima og en bedre energiregnskab bliver din ejendom også mere værd.

Pænere med renoverede og nymalede vinduer

Sørg for at få renoveret vinduerne så de passer til det æstetiske udtryk, du ønsker for din ejendom. Vinduer er noget, man lægger meget mærke til, når man kigger på en ejendom. Nielsen & Søn rådgiver dig gerne til at finde en løsning, så du finder, at dine vinduer tager sig godt ud i forhold til helhedsindtrykket af ejendommen.

Få gode råd om vinduer skal renoveres eller udskiftes

Hos Nielsen & Søn er vi eksperter i at rådgive om, hvornår det bedst kan betale sig at renovere vinduer eller helt at udskifte vinduerne med nye vinduer. Du får altid gratis rådgivning om valg af vinduer og renovation eller udskiftning af vinduer hos Nielsen & Søn.

Læs evt. her om valget mellem renovering af vinduer eller nye vinduer i denne artikel fra Bolius.

Levering til tiden

Hos Nielsen & Søn kan du regne med at få leveret dine vinduer til tiden. Vi er gode til at planlægge og  kan vi næsten altid levere til aftalt tid. Vi har hidtil leveret vinduer til tiden i 90% af aftalerne.