Velfac og Vinduesmester

VELFAC – Vinduer for livet

Kvalitet og godt håndværk går hånd i hånd. Med mere end 50 års erfaring er VELFAC et godt og solidt valg, når du skal vælge vinduer til din bolig. Du får en skræddersyet løsning, som passer til dig og dine behov, og der er tænkt på både energibesparelser og sikkerhed i alle produkter. Du får vinduer og døre i et holdbart dansk design, og i en høj kvalitet, som er gennemtestet og med til at give dig og din familie tryghed.

Du får vinduer og døre i træ/alu, som kun kræver minimal vedligeholdelse og som kan være med til at øge værdien af dit hus og sikre et bedre indeklima med mere lys og luft der, hvor livet leves. Ønsker du i stedet trævinduer, som skal passe til resten af huset, er der også masser af muligheder.

Nielsen & Søn vælger at samarbejde med VELFAC, fordi vi kan sparre om alle typer af opgaver, og fordi vi oplever en bred vifte af vinduestyper og døre, så der er noget, der passer til alle.

Som VELFAC VinduesMester hjælper vi dig sikkert i mål

Nye vinduer kan være en stor beslutning, og du skal føle dig tryg, når du tager beslutningen om, hvad der skal passe til dit hus. Vi er med dig fra start til slut og ved, hvad vi taler om. Ved at vælge en certificeret VELFAC VinduesMester får du sikkerheden for, at vi er klædt bedst muligt på til at rådgive dig om, hvad der er bedst for dig og din bolig.

Vi gennemgår løbende træning og uddannelse sammen med VELFAC, som vi har et tæt samarbejde med. Det gør vi for at holde os helt skarpe på alt det seneste nye inden for vinduer. Det er din garanti for, at du får den kvalitet i arbejdet, som du forventer.

Som professionelt tømrerfirma er vi naturligvis medlem af en garantiordning og står altid klar med rådgivning og en snak om dit projekt. Vi følger dig sikkert i mål og sørger for, at du får lige præcis det, du har brug for:

  • Vi er med dig i den indledende snak om, hvad du har brug for til dit hus
  • Når du er klar, kommer vi og måler op til de nye vinduer
  • Vi hjælper dig naturligvis med at holde styr på alle mulighederne
  • Vi leverer et uforpligtende prisoverslag på vinduer, montage m.m.
  • Du får professionel montering af dine nye vinduer – og vi rydder selvfølgelig op efter os
  • Skulle du have brug for hjælp efter vinduerne er monteret, ringer du bare.