Maler Nørrebro

Har du bopæl på Nørrebro og er på jagt efter en pålidelig maler? Hos Nielsen & Søn tilbyder vi malerarbejde af høj kvalitet til både private og erhverv. Vores malere har over 100 års erfaring indenfor branchen, på den måde tør vi godt sige at vi ved, hvad vi laver. Vores malere sørger for, at dit projekt bliver færdigt til tiden og uden nogen former for problemer. Uanset om man skal have malet en enkelt væg eller hele bygningen, så klarer vi også det på Nørrebro.

Hvorfor vælge Nielsen & Søn, som din maler på Nørrebro?

Hos Nielsen & Søn er vores mål, at vores malere leverer et højt niveau til dig som kunde. Vi er kendt for vores faglighed og professionelle tilgang til håndværket. Vi sørger altid for at involvere vores kunder i processen, så du kan være sikker på, at dine ønsker og behov bliver opfyldt. Vores malere er veluddannede og har mange års erfaring. Vi har et sundt arbejdsmiljø, hvilket sikrer, at vores malere er motiverede og glade for at gøre deres arbejde, hvilket automatisk også resulterer i et godt stykke arbejde over for dig som kunde på Nørrebro. 

Vores procedurer inden for diverse maleropgaver

Når du indgår et samarbejde med en af vores malere hos Nielsen & Søn til et projekt på Nørrebro, starter vi altid med en grundig opstart for at forstå dine behov og ønsker. Herefter udarbejder vi en detaljeret plan og tidslinje for arbejdet. Under hele processen sørger vores malere for at holde dig informeret, så du altid er opdateret på, hvad der sker og hvad der vil komme til at ske i processen.

I trygge hænder med en maler fra Nielsen & Søn 

Hos Nielsen & Søn går vores malere aldrig på kompromis med kvaliteten. Vi bruger de bedste materialer og teknikker for at sikre, at vores malerarbejde holder i mange år. Din tilfredshed er vores største fokusområde. Vores opgave er at sikre, at du føler dig tryg gennem hele processen og ender med et resultat, du er glad for på længere sigt.

Bred vifte af malerarbejde

Med vores erfarne malere tilbyder vi en bred vifte af forskellige maleropgaver. Nedenfor har vi valgt at opliste nogle af de ydelser, som vores malere er behjælpelige med over for dig som kunde: 

Indendørs maling: Trænger dine vægge til en opfriskning? Vi maler alt fra enkelte værelser til hele boliger.

Udendørs maling: Skal facaden have nyt liv? Vi maler ydre vægge, træværk og andre udendørs elementer.

Tapetsering: Ønsker du nyt tapet? Vi klarer opsætning og fjernelse af tapet.

Lakeringsarbejde: Vi tilbyder lakering af døre, vinduer og andre træoverflader.

Specialopgaver: Har du en speciel maleropgave? Vi tager udfordringen op og leverer et flot resultat.

Professionel maler

Pris på en maler fra Nielsen & Søn på Nørrebro 

Prisen for et stykke malerarbejde kan variere afhængigt af en række forskellige parametre, blandt andet opgavens omfang og den kompleksitet, der kan medføre. Her er nogle af de faktorer, der kan påvirke prisen:

Opgavens størrelse: Jo større projekt, jo højere pris, da det kræver mere tid og flere materialer.

Materialevalg: Nogle materialer er dyrere end andre, men kan give et mere holdbart og æstetisk resultat.

Arbejdsomfang: Kompleksiteten af opgaven kan også påvirke timeprisen.

Når du kontakter os, får du altid mulighed for et uforpligtende tilbud til dit projekt, så du ved præcis, hvad du kan forvente af pris og resultat på din efterspørgsel på Nørrebro. Vi er transparente omkring vores priser og sørger for, at du får mest muligt for dine penge.

Vi tilbyder forskellige typer af maleropgaver

Hos Nielsen & Søn tilbyder vi en bred vifte af maleropgaver for både private og i erhvervsmæssige sammenhænge på Nørrebro. Her er nogle af de maleropgaver, vi tilbyder at hjælpe med:

Maling af lejlighed: Vi kan male hele din lejlighed, så den fremstår ny og frisk. Uanset om det er vægge, lofter eller træværk, så klarer vi det hos Nielsen & Søn.

Maling af hus: Skal huset males udvendigt eller indvendigt? Vi sørger for, at malingen beskytter og fornyer dit hjem.

Maling af døre: Trænger dine døre til en opfriskning? Så maler vi gerne dine døre, så de får et nyt og flot udseende, som vil holde i lang tid.

Maling af vinduer: Vi sørger for, at dine vinduer bliver malet grundigt og beskyttet mod vejret, hvis de skulle trænge. 

Industrimaler opgaver: Vi tilbyder også at stå for malerarbejdet til industribygninger, hvor vi sørger for holdbare og professionelle løsninger.

Uanset hvilken maleropgave du har brug for hjælp til på Nørrebro, så er vores malere klar til at hjælpe dig med at få et flot og holdbart resultat på længere sigt. 

tømrer og snedker

Bred vifte af relaterede arbejdsopgaver hos Nielsen & Søn 

Hos Nielsen & Søn tilbyder vi et hav af andre arbejdsopgaver end blot maleropgaver, det gælder blandt andet ydelser indenfor:

Som du kan se, har vi en bred vifte af ydelser udover maleropgaver, som vi tilbyder vores kunder på Nørrebro og omegn.

Vi har +100 års erfaring med maleropgaver

Hos Nielsen & Søn har vi mere end 100 års erfaring i håndværkerbranchen i bagagen, hvilket vi ikke står stille med dørene omkring. Virksomheden blev grundlagt i 1919, og siden da har vi konstant udviklet os og fået en mere dyb erfaring. Med den erfaring kan vi håndtere alle typer malerprojekter med stor ekspertise. Vores lange historie sikrer, at vi har den nødvendige viden og kompetence til at kunne levere kvalitetsarbejde, der holder i mange år frem.

Vores kunder siger følgende om os 

Vores kunder roser os for vores høje niveau, de små detaljer vi har øje for og vores evne til at levere til tiden og samtidig holde os inden for budgettet. Vi er stolte af den positive kontakt, vi opbygger med vores kunder, og vi ser frem til at hjælpe dig med dit projekt, uanset om det kræver en murer, tømrer, maler eller en anden slags håndværk på Nørrebro.

Klar til at starte dit malerprojekt?

Har du brug for en maler på Nørrebro? Så kontakt os endelig i dag for en uforpligtende samtale om dit projekt. Vi hjælper dig med at realisere dine malerdrømme, uanset om det er stort eller småt. Du kan nå os på telefon 44 97 09 77 eller sende en e-mail til post@nios.dk og du kan selvfølgelig også bruge vores kontakt. Vi ser frem til at høre fra dig og gøre dine malerprojekter til virkelighed.


En bæredygtig virksomhed

Vi tror på, at bæredygtig vækst skabes i fællesskaber. Det er fællesskabet i medarbejdergruppen, fagligt fællesskab med partnere og fællesskabet med kunder om at skabe løsninger til gavn for fremtidige generationer.

Men fællesskab handler også om at være en del af noget større. Derfor tager vi ansvar for at træffe så bæredygtige valg, som muligt i forhold til virksomhedens vækst, klima, miljø, mennesker og natur.


Formål
Tak for din henvendelse.
Vi vender tilbage hurtigst muligt.