Murer Nielsen & Søn

Din lokale murer i Brønshøj

Nielsen og Søn er din erfarne murer i Brønshøj, klar til at tage hånd om alle typer mureropgaver. Uanset om du har brug for hjælp til små reparationer eller står over for større renoveringsprojekter, har vi den nødvendige erfaring til at sikre, at arbejdet bliver udført korrekt og til tiden. Med over 100 års erfaring i branchen har vi opbygget en dyb forståelse for, hvordan vi bedst kan opfylde dine behov. Vi arbejder både med private hjem og erhvervsejendomme og sørger altid for, at arbejdet udføres med præcision og kvalitet. Uanset opgavens størrelse er vi klar til at hjælpe dig med dine mureropgaver i Brønshøj.


Murerløsninger i Brønshøj fra Nielsen og Søn

Hos Nielsen og Søn tilbyder vi en bred vifte af murerarbejde i Brønshøj, der spænder fra mindre reparationer til omfattende renoveringsprojekter. Vores erfarne murere leverer løsninger af høj kvalitet, som er tilpasset dine specifikke behov:

  • Badeværelsesrenovering: Vi håndterer hele processen, fra fjernelse af det gamle badeværelse til fliselægning og installation af sanitet. Vi sørger for, at dit nye badeværelse både er funktionelt og æstetisk tiltalende.
  • Vedligeholdelse og reparation af murværk: Vi tilbyder løbende vedligeholdelse og reparation af murværk for at sikre, at dine mure forbliver stærke og i god stand. Uanset om det drejer sig om små reparationer eller større vedligeholdelsesopgaver, er vi klar til at hjælpe.
  • Håndtering af forsikringsskader: Skader på bygninger kan være en bekymring, men vi hjælper dig gennem hele processen. Fra vurdering af skaderne til færdiggørelse af reparationen sikrer vi en problemfri proces. Vi arbejder tæt sammen med forsikringsselskaber for at sikre, at din ejendom bringes tilbage til sin oprindelige stand hurtigt og effektivt.

Vores murere har mange års erfaring og er klar til at hjælpe dig i Brønshøj. Vi tilpasser vores arbejde til dine behov og sørger for, at det udføres med omhu og fokus på kvalitet.

Brusekabine fliser

Køkkenbordplade i egetræ

Nielsen & Søns priser og anerkendelser

Hos Nielsen & Søn er vi stolte af at have modtaget flere priser for vores arbejde, deriblandt Smiley Prisen som Årets Totalentreprenør fra “Anmeld Håndværker”. Denne pris anerkender vores pålidelighed og engagement i at levere kvalitetsarbejde, som kunderne kan stole på. Vi har også modtaget Børsens Gazelle Pris, som fremhæver vores vækst og succes som virksomhed. Disse anerkendelser viser vores dedikation til at levere professionel service og tilfredsstille vores kunder i Brønshøj og resten af regionen.

Kvalitet og sikkerhed hos Nielsen & Søn i Brønshøj

Hos Nielsen & Søn prioriterer vi kvalitet og sikkerhed i alt vores arbejde. Når vi udfører murerarbejde i Brønshøj, bruger vi kun materialer af høj kvalitet og gennemprøvede metoder for at sikre, at arbejdet holder i mange år. Vi sørger for, at du som kunde føler dig tryg gennem hele processen, fra start til slut. Vores mål er at levere et resultat, der lever op til dine forventninger, og at du altid kan stole på, at arbejdet er udført korrekt.

Badeværelse fliser

Bruseniche murer

Andre håndværksydelser i Brønshøj fra Nielsen & Søn

Hos Nielsen & Søn tilbyder vi ikke kun murerarbejde i Brønshøj, men også en række andre håndværksydelser. Vores erfarne team kan hjælpe med tømreropgaver som opsætning af hegn, udskiftning af døre og vinduer, samt snedkeropgaver. Derudover udfører vi malerarbejde, herunder maling af døre, vinduer, lejligheder og huse. Vi tilbyder også VVS-opgaver og håndtering af forsikringsskader. Vi stræber efter at levere en helhedsorienteret løsning, der dækker alle dine behov inden for byggeri og renovering. Nedenunder kan du se hvilke andre opgaver vi kan løse i Brønshøj: 

Hos Nielsen & Søn tilbyder vi et hav af andre arbejdsopgaver end blot maleropgaver, det gælder blandt andet ydelser indenfor:

Over 100 års erfaring i murerfaget

Med mere end 100 års erfaring har Nielsen & Søn opbygget en dyb forståelse for murerfaget og håndværksbranchen som helhed. Siden grundlæggelsen i 1919 har vi konstant udviklet og forbedret vores kompetencer. Denne lange erfaring gør os i stand til at håndtere alle typer murerprojekter med stor ekspertise, uanset opgavens omfang. Fra små reparationer til større renoverings- og nybygningsprojekter sikrer vores historie og erfaring, at vi leverer kvalitetsarbejde, der holder i mange år fremover.

fliser i brusekabine

Hvide fliser i køkken

Hvad vores kunder siger om Nielsen & Søn

Vores kunder værdsætter den kvalitet, vi leverer, vores opmærksomhed på detaljer, og vores evne til at færdiggøre arbejdet til tiden og inden for budgettet. Vi er stolte af de gode relationer, vi opbygger med vores kunder i Brønshøj, og vi ser frem til at hjælpe dig med dit næste projekt. Uanset om du har brug for en murer, tømrer eller maler, kan du regne med, at vi leverer et resultat, der opfylder dine forventninger.

Kontakt os

Er du klar til at starte dit murerprojekt i Brønshøj? Så tøv ikke med at kontakte os hos Nielsen & Søn. Vi står klar til at hjælpe dig med at realisere dine bygge- og renoveringsplaner. Uanset om dit projekt er stort eller småt, er vi her for at bistå dig hele vejen. Du kan nå os på telefonnummer 44 97 09 77 eller sende en e-mail til post@nios.dk. Vi ser frem til at høre fra dig og hjælpe dig med dit næste projekt.

Nielsen & Søn

Ofte stillede spørgsmål:

1. Hvilke typer mureropgaver tilbyder Nielsen og Søn?

Nielsen og Søn tilbyder en bred vifte af mureropgaver, herunder service af mure, små reparationer af eksisterende murværk, forsikringsskader og badeværelser.  

2. Hvordan håndterer Nielsen og Søn forsikringsskader?

Vi samarbejder med forsikringsselskaber for at sikre hurtig og korrekt udbedring af skader. Derudover hjælper vi dig gennem hele processen fra vurdering til færdiggørelse. Læs mere om det her. 

3.  Hvordan sikrer Nielsen og Søn kvaliteten af murerarbejde?

Vi bruger kun materialer af høj kvalitet og følger velafprøvede teknikker for at sikre, at arbejdet udføres præcist og holdbart. Vi holder desuden kunden informeret gennem hele processen, så kunden altid er en del af byggeprojektet. 


En bæredygtig virksomhed

Vi tror på, at bæredygtig vækst skabes i fællesskaber. Det er fællesskabet i medarbejdergruppen, fagligt fællesskab med partnere og fællesskabet med kunder om at skabe løsninger til gavn for fremtidige generationer.

Men fællesskab handler også om at være en del af noget større. Derfor tager vi ansvar for at træffe så bæredygtige valg, som muligt i forhold til virksomhedens vækst, klima, miljø, mennesker og natur.


Formål
Tak for din henvendelse.
Vi vender tilbage hurtigst muligt.