Murer Nielsen & Søn

Din lokale murer i Fredensborg

Nielsen og Søn er din erfarne murer i Fredensborg, og vi er klar til at hjælpe dig med enhver mureropgave, du måtte have. Uanset om du har brug for en mindre reparation eller står over for en større renovering, har vi mange års erfaring og ekspertise til at sikre, at arbejdet bliver udført korrekt. Med over 100 års erfaring i branchen har vi arbejdet på et utal af projekter og ved, hvordan vi skal tilpasse os dine specifikke behov. Vi arbejder både i private hjem og på erhvervsejendomme og sørger altid for, at arbejdet bliver udført til aftalt tid og med fokus på kvalitet hele vejen igennem. Hos Nielsen og Søn tager vi både store og små opgaver alvorligt, så uanset om du har brug for at få repareret en enkelt mur eller planlægger en renovering, er vi klar til at hjælpe dig i Fredensborg.


{ “@context”: “https://schema.org/”, “@type”: “Product”, “name”: “Murer i Fredensborg “, “image”: “–“, “brand”: { “@type”: “Brand”, “name”: “Nielsen & Søn ” }, “description”: “Nielsen og Søn er din erfarne murer i Fredensborg, og vi er klar til at hjælpe dig med enhver mureropgave, du måtte have.”, “aggregateRating”: { “@type”: “AggregateRating”, “ratingValue”: “4,4”, “reviewCount”: “280”, “bestRating”: “5”, “worstRating”: “1” }, “offers”: { “@type”: “Offer”, “price”: “–“, “priceCurrency”: “DKK” } }

Murerløsninger i Fredensborg fra Nielsen og Søn

Hos Nielsen og Søn tilbyder vi en bred vifte af murerarbejde i Fredensborg.  Vores erfarne murere håndterer både små og store projekter. Her er et udpluk med nogle af de opgaver, vi kan hjælpe dig med:

  • Badeværelsesrenovering: Vi hjælper med alt fra fliselægning til montering af sanitet, så dit badeværelse bliver både funktionelt og æstetisk.
  • Service og reparation af eksisterende murværk: Vi tilbyder både løbende service og små reparationer af eksisterende murværk. Vores team sørger for, at dine mure vedligeholdes og repareres efter behov, så de forbliver solide og i god stand. Vi håndterer alt fra små skader til mere omfattende reparationer, så dit murværk bevarer sin styrke og æstetik.
  • Forsikringsskader: Nielsen og søn hjælper dig gennem hele processen, fra vurdering af skaderne til den endelige reparation. Vi samarbejder med forsikringsselskaber for at sikre, at arbejdet udføres hurtigt og korrekt, så din skaden bliver bragt tilbage til sin oprindelige stand uden unødvendige komplikationer. Uanset skadens omfang sørger vi for en effektiv løsning, der giver dig tryghed gennem hele forløbet.

Vores murere har mange års erfaring og er klar til at hjælpe dig, uanset om du er i Fredensborg eller et andet sted. Vi tilpasser os dine behov og sikrer, at arbejdet udføres med omhu og præcision.

Brusekabine fliser

Køkkenbordplade i egetræ

Nielsen & Søn har vundet priser fra “Anmeld håndværker” og “Børsen”

Hos Nielsen & Søn har vi fået tildelt Smiley Prisen som årets totalentreprenør. Denne pris er en anerkendelse af vores pålidelighed og dedikation til god service. Det viser, at vi leverer arbejde, som vores kunder kan stole på. Ud over denne pris har vi også modtaget Børsens Gazelle Pris, der fremhæver vores vækst og succes som virksomhed. Begge priser understreger vores engagement i at levere kvalitetsarbejde og vores evne til at skabe tilfredshed hos vores kunder.

Vores murer proces hos Nielsen & Søn i Fredensborg 

Når du samarbejder med vores murere hos Nielsen & Søn i Fredensborg, starter vi altid med en grundig indledende samtale for at forstå dine specifikke behov og ønsker. Vi udarbejder en detaljeret plan og tidslinje for arbejdet, så du ved præcis, hvad der skal ske. Gennem hele projektet holder vi dig løbende informeret, så du altid er opdateret og ved, hvordan arbejdet skrider frem.

Badeværelse fliser

Fokus på tryghed og kvalitet med Nielsen & Søn

Hos Nielsen og Søn går vi aldrig på kompromis med kvaliteten, når vi udfører murerarbejde i Fredensborg. Vi bruger solide materialer og gennemprøvede teknikker for at sikre, at arbejdet holder i mange år frem. Din tilfredshed er vores højeste prioritet, og vi gør alt for at sikre, at du føler dig tryg gennem hele processen. Vores mål er at levere et resultat, som du kan være tilfreds med, både nu og i fremtiden.

Hos Nielsen & Søn er kunden en del af processen

 Hos Nielsen & Søn sætter vi stor pris på at inddrage dig som kunde i hele forløbet, når vi udfører murerarbejde i Fredensborg. Fra den første samtale til det færdige projekt sørger vi for, at du er med på sidelinjen. Vi diskuterer dine ønsker og behov og holder dig opdateret, mens arbejdet skrider frem. Vi tror på, at et godt samarbejde med dig som kunde er nøglen til et vellykket resultat. Derfor er din mening vigtig for os gennem hele processen, så vi sammen kan sikre, at slutresultatet lever op til dine forventninger.

Bruseniche murer

Andre serviceydelser end mureropgaver i Fredensborg 

Hos Nielsen & Søn tilbyder vi en lang række af andre arbejdsopgaver end blot mureropgaver, det gælder blandt andet ydelser inden for: 

Hos Nielsen & Søn tilbyder vi et hav af andre arbejdsopgaver end blot maleropgaver, det gælder blandt andet ydelser indenfor:

Over 100 års erfaring i murerfaget

Nielsen & Søn har over 100 års erfaring inden for murerfaget og håndværkerbranchen generelt. Siden grundlæggelsen i 1919 har virksomheden løbende udviklet og forbedret deres kompetencer. Denne lange erfaring gør, at de kan håndtere alle typer murerprojekter med høj ekspertise. Fra små reparationer til større renoveringer og nybyggeri, sikrer deres historie og erfaring, at de har den viden og de færdigheder, der kræves for at levere arbejde af høj kvalitet, der holder i mange år. Du kan læse mere om vores historie her

fliser i brusekabine

Hvide fliser i køkken

Hvad vores kunder siger om Nielsen & Søn

Vores kunder værdsætter os for vores høje kvalitet, sans for detaljer og evne til at levere arbejdet til tiden og inden for budgettet. Vi er stolte af de gode relationer, vi opbygger med vores kunder, og vi ser frem til at hjælpe dig med dit næste projekt. Uanset om du har brug for en murer, tømrer eller maler i Fredensborg, er vi klar til at levere et resultat, du kan være tilfreds med. 

Kontakt os

Er du klar til at få sat gang i dit murerprojekt i Fredensborg? Så tøv endelig ikke med at kontakte os hos Nielsen & Søn i dag for en uforpligtende samtale. Vi er her for at hjælpe dig med at realisere dine bygge- og renoveringsønsker. Du kan fange os enten på 44 97 09 77 eller send en e-mail til post@nios.dk

Nielsen & Søn

Ofte stillede spørgsmål:

1. Hvilke typer mureropgaver tilbyder Nielsen og Søn?

Nielsen og Søn tilbyder en bred vifte af mureropgaver, herunder service af mure, små reparationer af eksisterende murværk, forsikringsskader og badeværelser.  

2. Hvordan håndterer Nielsen og Søn forsikringsskader?

Vi samarbejder med forsikringsselskaber for at sikre hurtig og korrekt udbedring af skader. Derudover hjælper vi dig gennem hele processen fra vurdering til færdiggørelse. Læs mere om det her. 

3.  Hvordan sikrer Nielsen og Søn kvaliteten af murerarbejde?

Vi bruger kun materialer af høj kvalitet og følger velafprøvede teknikker for at sikre, at arbejdet udføres præcist og holdbart. Vi holder desuden kunden informeret gennem hele processen, så kunden altid er en del af byggeprojektet. 


En bæredygtig virksomhed

Vi tror på, at bæredygtig vækst skabes i fællesskaber. Det er fællesskabet i medarbejdergruppen, fagligt fællesskab med partnere og fællesskabet med kunder om at skabe løsninger til gavn for fremtidige generationer.

Men fællesskab handler også om at være en del af noget større. Derfor tager vi ansvar for at træffe så bæredygtige valg, som muligt i forhold til virksomhedens vækst, klima, miljø, mennesker og natur.


Formål
Tak for din henvendelse.
Vi vender tilbage hurtigst muligt.