Murer Nielsen & Søn

Din lokale murer i Søborg – Nielsen & Søn

Nielsen og Søn er din erfarne murer i Søborg, klar til at håndtere en bred vifte af mureropgaver. Uanset om du står over for en mindre reparation eller et større renoveringsprojekt, har vi den nødvendige erfaring til at sikre, at arbejdet udføres korrekt og til tiden. Med over 100 års erfaring har vi opbygget en stærk forståelse for, hvordan vi bedst kan opfylde dine behov, hvad enten det drejer sig om private hjem eller erhvervsejendomme. Vi sørger altid for, at arbejdet udføres med omhu og kvalitet.


Murerarbejde i Søborg – Nielsen & Søn klarer det hele


Hos Nielsen & Søn tilbyder vi en bred vifte af murerarbejde i Søborg, lige fra små reparationer til større renoveringsprojekter. Vores erfarne murere er specialiserede i at levere løsninger, der er skræddersyet til dine behov, og som sikrer, at arbejdet udføres med høj kvalitet og præcision. Nedenunder kan du finde et udvalg af opgaver vi kan løse for dig: 

  • Badeværelsesrenovering: Vi står for hele badeværelsesprojektet, fra nedrivning til fliselægning og installation af sanitet. Uanset om du ønsker en mindre opgradering eller en komplet forvandling, sørger vi for, at badeværelset bliver både funktionelt og æstetisk, med fokus på holdbare løsninger.
  • Vedligeholdelse og reparation: Vi tilbyder vedligeholdelse og reparation af murværk, så dine bygninger forbliver i god stand og bevarer deres æstetik. Vores tjenester omfatter alt fra mindre reparationer af revner til omfattende restaurering af ældre bygninger, hvor vi sikrer, at murværket er stabilt og beskyttet mod fremtidige skader.
  • Forsikringsskader: Vi håndterer forsikringsskader effektivt og professionelt. Vi samarbejder tæt med forsikringsselskaber for at sikre en gnidningsfri proces, hvor vi hurtigt udbedrer skaderne og sørger for, at din ejendom bringes tilbage til sin oprindelige stand med minimal ulejlighed for dig.
Brusekabine fliser

Køkkenbordplade i egetræ

Anerkendelser og priser fra Nielsen & Søn

Hos Nielsen & Søn er vi stolte af de anerkendelser, vi har modtaget for vores arbejde gennem årene. Vi har blandt andet modtaget Smiley Prisen som Årets Totalentreprenør fra “Anmeld Håndværker,” som er et bevis på vores pålidelighed og høje kvalitet. Derudover har vi også fået Børsens Gazelle Pris, der anerkender vores vækst og succes som virksomhed. Disse priser er et udtryk for vores engagement i at levere professionelt arbejde og opnå høj kundetilfredshed i Søborg og omegn.
Hos Nielsen & Søn er vi stolte af de anerkendelser, vi har modtaget for vores arbejde gennem årene. Vi har blandt andet modtaget Smiley Prisen som Årets Totalentreprenør fra “Anmeld Håndværker,” som er et bevis på vores pålidelighed og høje kvalitet. Derudover har vi også fået Børsens Gazelle Pris, der anerkender vores vækst og succes som virksomhed. Disse priser er et udtryk for vores engagement i at levere professionelt arbejde og opnå høj kundetilfredshed i Søborg og omegn.

Vores tilgang til murerarbejde hos Nielsen & Søn i Søborg

Når du samarbejder med Nielsen & Søn om dit murerprojekt i Søborg, starter vi med en indledende samtale for at forstå dine præcise behov og ønsker. Vi skaber en detaljeret plan og tidsramme, der sikrer, at du har et klart overblik over forløbet. Gennem hele processen sørger vi for løbende kommunikation, så du altid ved, hvordan arbejdet skrider frem. Vi prioriterer et tæt samarbejde med dig for at sikre, at resultatet lever op til dine forventninger og bliver udført med den nødvendige omhu og præcision.

Badeværelse fliser

Kvalitet og sikkerhed hos Nielsen & Søn i Søborg

Hos Nielsen & Søn er kvalitet og sikkerhed altid i fokus, når vi udfører murerarbejde i Søborg. Vi anvender kun materialer, der er nøje udvalgt for deres holdbarhed, og følger gennemprøvede metoder, der sikrer, at arbejdet står distancen i mange år. Vores mål er, at du som kunde føler dig tryg gennem hele processen, og at du kan være sikker på, at resultatet ikke kun lever op til dine forventninger, men også er udført korrekt fra start til slut.

Nielsen & Søn inddrager dig i hele processen

Hos Nielsen & Søn lægger vi stor vægt på at inddrage dig som kunde gennem hele murerprojektet i Søborg. Fra det første møde til det færdige arbejde sørger vi for, at du er involveret i alle faser. Vi tager os tid til at lytte til dine ønsker og behov, og vi holder dig løbende informeret om, hvordan arbejdet skrider frem. Vi tror på, at et tæt samarbejde er nøglen til et vellykket projekt, og din feedback er derfor vigtig for os.

Bruseniche murer

Andre håndværksydelser i Søborg fra Nielsen & Søn

Hos Nielsen & Søn tilbyder vi mere end bare murerarbejde i Søborg. Vores dygtige team kan også hjælpe med tømreropgaver, herunder opsætning af hegn, udskiftning af døre og vinduer samt snedkerarbejde. Vi udfører desuden malerarbejde, hvor vi maler både døre, vinduer, lejligheder og huse. Vores ydelser omfatter også VVS-arbejde og håndtering af forsikringsskader. Uanset hvad du har brug for, stræber vi efter at levere en løsning, der opfylder alle dine bygge- og renoveringsbehov. Nedenunder kan du finde vores andre håndværkerydelser: 

Over 100 års erfaring i murerfaget

Med over et århundrede i branchen har Nielsen & Søn opbygget en dyb forståelse for murerfaget. Siden vores start i 1919 har vi kontinuerligt udviklet vores færdigheder og viden, hvilket gør os i stand til at håndtere murerprojekter af enhver størrelse med stor ekspertise. Uanset om du har brug for små reparationer eller store renoveringsprojekter, sikrer vores mange års erfaring, at vi leverer holdbare og kvalitetsfulde løsninger.

fliser i brusekabine

Hvide fliser i køkken

Hvad vores kunder siger om Nielsen & Søn

Vores kunder sætter stor pris på den kvalitet, vi leverer, vores opmærksomhed på detaljer, og vores evne til at færdiggøre projekter til tiden og inden for det aftalte budget. Vi er stolte af de relationer, vi opbygger med vores kunder i Søborg og ser frem til at hjælpe dig med dit næste projekt. Uanset om du har brug for en murer, tømrer eller maler, kan du være sikker på, at vi leverer et resultat, der lever op til dine forventninger.

Kontakt os

Er du klar til at starte dit murerprojekt i Søborg? Så tøv ikke med at tage kontakt til os hos Nielsen & Søn. Vi er her for at hjælpe dig med at realisere dine bygge- og renoveringsplaner, uanset om projektet er stort eller småt. Du kan nemt komme i kontakt med os ved at ringe til telefonnummer 44 97 09 77 eller sende en e-mail til post@nios.dk. Vi ser frem til at høre fra dig og til at hjælpe dig med dit næste projekt.

Nielsen & Søn

Ofte stillede spørgsmål:

1. Hvilke typer mureropgaver tilbyder Nielsen og Søn?

Nielsen og Søn tilbyder en bred vifte af mureropgaver, herunder service af mure, små reparationer af eksisterende murværk, forsikringsskader og badeværelser.  

2. Hvordan håndterer Nielsen og Søn forsikringsskader?

Vi samarbejder med forsikringsselskaber for at sikre hurtig og korrekt udbedring af skader. Derudover hjælper vi dig gennem hele processen fra vurdering til færdiggørelse. Læs mere om det her. 

3.  Hvordan sikrer Nielsen og Søn kvaliteten af murerarbejde?

Vi bruger kun materialer af høj kvalitet og følger velafprøvede teknikker for at sikre, at arbejdet udføres præcist og holdbart. Vi holder desuden kunden informeret gennem hele processen, så kunden altid er en del af byggeprojektet. 


En bæredygtig virksomhed

Vi tror på, at bæredygtig vækst skabes i fællesskaber. Det er fællesskabet i medarbejdergruppen, fagligt fællesskab med partnere og fællesskabet med kunder om at skabe løsninger til gavn for fremtidige generationer.

Men fællesskab handler også om at være en del af noget større. Derfor tager vi ansvar for at træffe så bæredygtige valg, som muligt i forhold til virksomhedens vækst, klima, miljø, mennesker og natur.



Kontakt


Formål
Tak for din henvendelse.
Vi vender tilbage hurtigst muligt.