Træ og alu vinduer

Hvad er et træ/aluvindue?

Et træ/aluvindue er et næsten vedligeholdelsesfrit vindue, hvor der er en udvendig alubeklædning på en indvendig ramme og karm af træ.

Hvorfor skal du vælge træ/aluvinduer?

Kort sagt fordi du får det bedste af to verdener: Aluminium har en virkeligt god vejrbestandighed og samtidigt sikrer træet dig de bedste isoleringsegenskaber. Alubeklædningen forlænger holdbarheden af vinduet og beskytter træet mod nedbrydningen via regn og sollys. Samtid har du indvendigt stadig et trævindue som giver et varmt og charmerende udtryk. Derudover er der et minimum af vedligeholdelse ved træ/aluvinduer, modsat trævinduer, hvor du må påregne en del vedligeholdelse i form af blandt andet maling.

Få mere lys gennem dine vinduer og spar penge

Når du får et træ/aluvindue, kan vinduets rammer og karme gøres smallere end ved almindelige trævinduer. Og derfor bliver ruden større i et træ/aluvindue og derved får du mere sollys ind gennem dine vinduer. Bonus: Vær også opmærksom på at du kan få et større energitilskud, når du bruger en udvendig aluramme til dine trævinduer. Læs mere om det her hos Greenmatch.

Vælg vinduer af kvalitet

Hos Nielsen & Søn anbefaler vi primært dansk producerede vinduer, fordi vi ved at kvaliteten er i orden og vinduerne bliver leveret til tiden. At der også er en klimafordel ved at bruge dansk producerede vinduer er en ekstra bonus. Vi arbejder primært med vinduer fra de anerkendte producenter Outrup, KPK og Håndværkervinduet. Du kan læse om disse producenter her på hjemmesiden. Vores konsulenter kender produkterne meget nøje og kan give dig en meget kvalificeret rådgivning i de forskellige producenters fordele og evt. ulemper.

Du får den fulde rabat på vinduerne

Når Nielsen & Søn køber vinduer hos producenter, får vi en god rabat på vinduerne. Denne rabat giver vi videre til dig, fordi vi ikke mener, at vi skal tjene på materialerne, men kun tage betaling for den tid vi bruger på at løse selve isætning og udskiftning af vinduer i dit hus

Få leveret til aftalt tid

Hos Nielsen & Søn kan du regne med at få leveret dine vinduer til tiden. Vi er gode til at planlægge, og fordi vi anvender dansk producerede vinduer, kan vi næsten altid levere til aftalt tid. Vi har hidtil leveret vinduer til tiden i 90% af aftalerne.

Kontakt os

Få uforpligtende snak om vinduer med konsulent.