Vinduer med fast karm

Skaber lys i rummet

Vinduer med fast karm kan ikke åbnes. Fast karm vinduer bruges først og fremmest til at skabe lys i rum i en bygning. Glasset er monteret direkte i karmen og uden ramme. Vindueglasset kan gå helt ud til kanten og give ekstra meget lys. Fast karm vinduer bruges som sagt for at give meget lys i rummet, hvis der ellers er andre muligheder for at åbne vinduer eller anden ventilation i rummet. Man kan også med fordel bruge vinduer med fast karm til meget store vinduespartier, hvor det er upraktisk at kunne åbne vinduet.

Dekorativt design og god økonomi

De kan også udformes i mange forskellige former, som kan bruges dekorativt. Man får et elegant, slankt vindue med masser af dagslys og til en fornuftig økonomi. Fast karm vinduet kan kombineres med andre typer vinduer eller døre i mange forskellige varianter og kan på den måde give bygningen og rummet et særskilt dekorativt udtryk. Man har også den mulighed at udforme et fast karm vindue med skrå vinkler eller runde eller buede former, stadig til at fornuftig økonomi. Det giver mulighed for at skabe lysindfald i rummet fra steder, som man ellers ikke normalt ville kunne placere vinduer.

Få gode råd til at kombinere fast karm vinduer med andre typer vinduer og døre

Der er mange muligheder for at indrette rum både funktionelt og i flot design ved at kombinere partier med fast karm med andre typer vinduer og døre. Spørg Nielsen & Søns erfarne vinduesfolk om råd til, hvordan du kan få netop den indretning, der passer til din bolig. Du kan også få rådgivning om glastyper, som f.eks. sikkerhedsglas og lydisolering eller til solafskærmning på store vinduesflader.

Gratis rådgivning og opmåling

Hos Nielsen & Søn tilbyder vi dig gratis rådgivning om valg af nye vinduer, fordi vi ved, at det kan være en jungle at finde rundt i hvilke vinduer, der passer bedst til dit hus. Du kan få en af vores konsulenter ud gratis og uforpligtende til at tage mål af vinduer og rådgive dig om kvalitet og pris på de forskellige fabrikater af vinduer. Vi sikrer også at dine vinduer lever op til myndighedernes krav for brandsikring mv.

Vi vil faktisk helst yde dig denne gratis service, fordi vi ved af lang erfaring, at du vil blive mest tilfreds med dine vinduer efterfølgende, når du har fået kvalificeret vejledning, inden du vælger vinduer.

Vælg vinduer af kvalitet

Hos Nielsen & Søn anbefaler vi primært dansk producerede vinduer, fordi vi ved at kvaliteten er i orden og vinduerne bliver leveret til tiden. At der også er en klimafordel ved at bruge dansk producerede vinduer er en ekstra bonus. Vi arbejder primært med vinduer fra de anerkendte producenter Outrup, KPK og Håndværkervinduet. Du kan læse om disse producenter her på hjemmesiden. Vores konsulenter kender produkterne meget nøje og kan give dig en meget kvalificeret rådgivning i de forskellige producenters fordele og evt. ulemper.

Du får den fulde rabat på vinduerne

Når Nielsen & Søn køber vinduer hos producenter, får vi en god rabat på vinduerne. Denne rabat giver vi videre til dig, fordi vi ikke mener, at vi skal tjene på materialerne, men kun tage betaling for den tid vi bruger på at løse selve isætning og udskiftning af vinduer i dit hus.

Få leveret til aftalt tid

Hos Nielsen & Søn kan du regne med at få leveret dine vinduer til tiden. Vi er gode til at planlægge, og fordi vi anvender dansk producerede vinduer, kan vi næsten altid levere til aftalt tid. Vi har hidtil leveret vinduer til tiden i 90% af aftalerne.