Velfac døre – en anbefaling fra din fagmand

Nielsen & Søn har siden 2013 indgået samarbejde med Velfac som vinduesmester.

Velfac

De kendte Velfac døre – nu i træ

Velfac er kendt for at lave kvalitetsdøre i træ/alu, men tilbyder nu også døre rent i træ. Hos Velfac er standardmål ikke et krav.

Vi måler op og bestiller en dør, der passer præcist til dit hjem og behov.

Læs mere om de forskellige produkter på: velfac.dk

Hoveddøre fra Velfac

Hoveddøren er det første man ser, når man ankommer og skal ind i hjemmet. Det er derfor vigtigt, at den tager sig godt ud. Den skal naturligvis også kunne sikres mod indbrud og tyveri.

Pladedøre fra Velfac

Ønsker du et enkelt og minimalistisk udtryk? Så er det nok pladedøren, du skal vælge. Selve konstruktionen er en sandwichplade med isolerende skum i midten. Pladen kan være glat eller med mønstre i forskellige designs.

Fyldningsdøre fra Velfac

Fyldningsdøre kan give dit hjem en særlig stil. Du har mulighed for at vælge forskelligt udseende og design med varianter i fyldninger og felter. Du har også mulighed for at vælge glas som en del af døren. Husk dog at sikre dig imod indbrud.

Terrassedøre og hæve/sænke-skydedøre fra Velfac

Du kan få terrassedøre i mange forskellige udformninger. Eller hvad med at vælge den moderne løsning med en hæve/sænke-skydedør med stort lysindfald. Velfac er kendt for deres let gående hæve/sænke-skydedøre, og vi hjælper gerne med at vælge den helt rigtige dør til dit hjem.

Kontakt os


Hvis du ønsker et uforpligtende tilbud, så kontakt Nielsen & Søn, ved at trykke på knappen og udfyld kontaktformularen.