Bordplader efter mål

Alle former for bordplader

Vi kan tilbyde alle former for bordplader til køkken, bad, bryggers, arbejdsbord i skuret, kontor-arbejdsbord osv. og i alle prisgrupper. Vi kan også specialfremstille en bordplade til spisebordet, så I får den lige som I vil have den. Intet er umuligt og vi elsker specialopgaver – ring til os på 44 97 09 77, så finder vi den rigtige løsning på bordplader til jeres behov og ønsker.

Her er et udpluk af de typer bordplader, vi laver:

  • Køkken bordplader
  • Bordplader i træ
  • Bordplader til spisebord
  • Bordplader til badværelset
  • Bordplade til bryggers
  • Arbejdsbord i skuret

Vi laver i stort set alle typer materialer. Bare giv os et kald, og få et hurtigt svar på dit behov, og det praktisk med levering, opsætning og færdiggørelse.

Bordplader i laminat

De findes i uendeligt mange forskellige typer og kvaliteter. Hvad skal den bruges til? Er det nødvendigt at tage den stærke laminat eller kan man nøjes med et tyndt laminat?

Tag os med på råd, så du finder den helt rigtige bordplade i laminat, eller hvad du ellers kunne tænke dig.

Massive bordplader i træ

Når du vælger at bruge træ, tilføjer det varme og glød til rummet. Træbordplader passer til alle typer af boliger, både de ældre og moderne. Og så er det holdbart, blot det får en kærlig hånd nu og da. Selv massive bordplader kræver nemlig vedligeholdelse.

Du kan få alle træsorter, fx mahogni, eg, valnød, ask eller fyr.

Giv os et kald på 44 97 09 77 og hør os ad.

Terrazzo & beton bordplader

Terrazzo er nok mest kendt for at være brugt som badeværelsesgulv i gamle dage. Men det har mange funktioner og kan være utroligt flot som bordplade både i køkken og badeværelse. Varianterne er næsten uendelige og det er en klassisk og meget holdbar løsning, som holder mange generationer frem.

Beton bordplader er en meget moderne løsning og kan give et flot råt og meget moderne look til rummet. Der er også her mange muligheder – hvis man eksempelvis polerer beton ændrer det udseende og ligner næsten marmor. Beton bordplader har også de fordele, at de tåler meget høj varm, er holdbare og svære at ridse.

Bordplader Corian og kompaktlaminat

Kompaktlaminat er en lækker nyhed, der kombinerer et smukt og stærkt holdbart materiale, med nem rengøring og vedligeholdelse.

Corion er et eksklusivt natur materiale, som kan fås i mange farver. Da hver bordplade måles op og støbes på værksted, er mulighederne for personlig tilpasning næsten uendelige. Skal du eksempelvis udnytte en krog, eller ønsker vasken integreret i bordpladen er Corian et både stilsikkert og holdbart valg.

Renovering af din gamle bordplade

Er din gamle bordplade blevet trist og slidt at se på, kan en kærlig snedkerhånd gøre meget. Vi sliber den ned, giver den olie, lak eller maling, så den er så god som ny. Det er en billig og hurtig måde at friske køkkenlooket op på!

Kontakt os

Hvis du ønsker en uforpligtende samtale med en af vores dygtige medarbejdere, så klik på knappen og udfyld vores kontaktformular