Har dine vinduer & døre set bedre dage?

Nielsen & Søn tilbyder dig gratis rådgivning om renovering eller valg af nye vinduer, fordi vi ved, at det kan være en jungle at finde rundt i hvilke vinduer, der passer bedst til dit hus eller lejlighed. Du kan få en af vores konsulenter ud og tage mål af vinduer og rådgive dig om kvalitet og pris på de forskellige fabrikater af vinduer. Det er helt gratis og uforpligtende.

Vinduer og døre

Har dine vinduer og døre set bedre dage? Holder de dårligt på varmen – eller kan de ikke åbnes, så du kan lufte ud? Måske skal de renoveres? Måske endda udskiftes?
Det kan være svært at vurdere, om vinduer og døre kan renoveres. Eller om der skal nye til – og i så fald, hvilken type du så skal vælge.

Vi tilbyder gratis rådgivning om døre og vinduer, så du ender med en løsning, der visuelt og funktionsmæssigt passer netop dit behov. 

Når du har truffet dit valg, lægger vores tømrere og snedkere en plan sammen med dig og udfører opgaven.

Husk … vi sætter en ære i at levere håndværk af høj kvalitet til tiden.

Vi spænder bredere, end du tror

Vi kan løse de fleste opgaver til perfektion hos Nielsen & Søn. Og ikke bare dem, der drejer sig om klassiske tømrer og snedkeropgaver.

Vi kan fx hjælpe dig med malerarbejde, forsikringsskader, nyt køkken, badeværelse, udbedring af vandskader, indbrudssikring af vinduer og døre og meget mere. Vi har eget snedkeriværksted til specielle opgaver.